mmmm
Yeni Üye
buji kesinlikle fabrika ürünü orijinal olmalı ustam ya, 2 3 lira az vereceğiz diye gidiyoruz sanayiye sonra pişman oluyoruz.İnşallah öyle olur hocam. Ngk iridyum randıman vermedi birde orijinal buji yi deneyelim.
buji kesinlikle fabrika ürünü orijinal olmalı ustam ya, 2 3 lira az vereceğiz diye gidiyoruz sanayiye sonra pişman oluyoruz.İnşallah öyle olur hocam. Ngk iridyum randıman vermedi birde orijinal buji yi deneyelim.
hafta sonu bujileri değiştirdim yağ değişimi oldu shell 0-30 yağ kullandım hava filtresi yağ filtresi değişti değişim sonrası çok yol yapmadım bir şey hissedemedim henüzbu hafta sonu 1.5 tsi aracımın bujilerini değiştireceğim yağ ve yağ filtresi ile beraber bakalım çalışma konusunda bir rahatlama sessizleşme olacak mı izlenimlerimi yazacağım
Arada çok fark yok zaten serviste orijinal taktırmak daha cazip geliyorbuji kesinlikle fabrika ürünü orijinal olmalı ustam ya, 2 3 lira az vereceğiz diye gidiyoruz sanayiye sonra pişman oluyoruz.
aynen öyle doğru.Arada çok fark yok zaten serviste orijinal taktırmak daha cazip geliyor
aracımda filtreler yağ değişimi buji değişimi yapıldı menzildee yaklaşık 40-50 km artış oldu.değişim öncesi istanbul şehir içi 500-510 km olan menzil 550 km oldubu hafta sonu 1.5 tsi aracımın bujilerini değiştireceğim yağ ve yağ filtresi ile beraber bakalım çalışma konusunda bir rahatlama sessizleşme olacak mı izlenimlerimi yazacağım
daha iyi ateşleme daha iyi nefes alma ve iticilerin yeni yağ ile daha iyi zamanlamaya sahip olması yakıtı etkileraracımda filtreler yağ değişimi buji değişimi yapıldı menzildee yaklaşık 40-50 km artış oldu.değişim öncesi istanbul şehir içi 500-510 km olan menzil 550 km oldu