Buji Değişimi Hakkında

orjinal ngk bulduktan sonra dışarda veya serviste fark etmez

Daha yeni degistim serviste. 4800 tl odedim %30 indirimle.b
Bedava fiyat. 2800 buji fiyatı 500 de işçilik yazıyor sanayide. Toplamda 3300 yapıyor. Serviste yaptırıyorsun bir tık daha fazla fiyata ancak kullanım ömrü servis bujisinin 2 katı zamanı oluyor. Ondan buji işinizi serviste halledin daha hesaplı

Bedava fiyat. 2800 buji fiyatı 500 de işçilik yazıyor sanayide. Toplamda 3300 yapıyor. Serviste yaptırıyorsun bir tık daha fazla fiyata ancak kullanım ömrü servis bujisinin 2 katı zamanı oluyor. Ondan buji işinizi serviste halledin daha hesaplı
Ayrıca arabayı iç dış yıkıyorlar ve kahve ikramı da ücretsiz. Bunları ekleyince kafa kafaya geliyor 😁 😁

150bin km buji değiştirmeden binmek nedir abi. Kimse demedi mi bujinin değiştirilmesi gerektiğini . Allah bilir sizin triger ve devirdaim de değişmemiştir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinizi bu kadar korkak alıştırmayın. Motor indirmiyorsunuz, 4 tane bujiyi daha once hic yapmadıysanız bile 1 saatte kendiniz de değiştirirsiniz. Orjinal NGK buji alin servisin yari parasına kendiniz değiştirin. Biraz eliniz alissin, aracinizi ogrenin yahu. Ya parayi çalışmadan kazanıyorsunuz ya da evde ampul değiştirmeye bile usta çağırıyorsunuz sanirim. 😄

Elinizi bu kadar korkak alıştırmayın. Motor indirmiyorsunuz, 4 tane bujiyi daha once hic yapmadıysanız bile 1 saatte kendiniz de değiştirirsiniz. Orjinal NGK buji alin servisin yari parasına kendiniz değiştirin. Biraz eliniz alissin, aracinizi ogrenin yahu. Ya parayi çalışmadan kazanıyorsunuz ya da evde ampul değiştirmeye bile usta çağırıyorsunuz sanirim. 😄
Bujiyi doğru torkla sıkmayıp yuvasını çatlatınca ustaya vermediğiniz 500 lira kat ve kat fazlasıyla geri döner hocam 😂

Üniversal kural, buji yerine oturunca çeyrek tur çevirmek yeterlidir. Sanayide tork anahtari kullanan birine rastlamadım henüz. 1 ay once 1.4 TSI twincharge da tum bujileri kendim değiştirdim. Motor yagini, filtreleri kisaca bakimi kendim yapiyorum. Turbo basinc selenoidi arızayı kendim tespit ettim, kendim değiştirdim. Bahar gelince DQ250 yağ degisimi, fren balataları, hidrolik degisimi, antirifiriz flush işlemini de kendim yapacağım 😁
Uzay mekiği değil, araba bunlar. Garantisi bitince servis de biter. Kendi yapabildiginiz herseyi kendiniz yapin. Benim fikrim bu. Herkesin fikri kendine tabiiki. 😄

haklısınız bazı parçalar çok kolay değiştirilir örneğin hava filtresi polen filtresini kendim değişirim bizim araçlarda kolay olduğu için yağımı alırım yağ değişimi yapan shell istasyonlarında yağ ve filtremi değişirim bitti gitti daha ekonomiğini bulamadım daha

Geri