Golf 8.5 R-Line Tampon Önerisi

Trabzon’da halk dolmuşları dahi modifiyelidir. Basık dolmuşlar vardır . Yolları berbat ve aşırı eğimli bir ildir.
Trabzon’da normal olan tekşey her şeyin garip olmasıdır. Cc, arteon, tiguan, doblo da çok rahat air süspansiyon görebilirsiniz ☺️ gençleri araba yapmayı sever ve yapılı araçlara talep ederler. Cezalardan dolayı son yollarda azalma var.

O hocam aynı zamanda forumun üyesi de 40 yılda bir giriyor :) 2024 Yılında 1.0 impression satmıştım o vesileyle tanıştık şimdi çok yakın arkadaşımdır kendisi :D

Hocam dönüşüm para ediyor etmesine ama belirli kıstaslarda. Maliyeti bile çıkmayacak şekilde doldurmayı ben doğru bulmuyorum veya çok fazla harcadıktan sonra ilana eklediğinde fiyat rakibi üst paketi olacaksa şayet, hiç gerek yok doldurmaya bırakın öyle kalsın.
Üst donanımla aynı fiyat ama üst donanımdan daha dolu olacaksa çok okey bence. Metin hocamin eski aracı öyleydi kırmızı olan misal hatta üst pakette de olmayan şeyler vardı o araba aşırı alınabilir bir arabaydı mesela zaten forumdan arkadaşımıza gitti değerini bilen biri aldı

Üst donanımla aynı fiyat ama üst donanımdan daha dolu olacaksa çok okey bence. Metin hocamin eski aracı öyleydi kırmızı olan misal hatta üst pakette de olmayan şeyler vardı o araba aşırı alınabilir bir arabaydı mesela zaten forumdan arkadaşımıza gitti değerini bilen biri aldı
Kırmızı olan araç kötü örnekler arasında benim nezdimde hocam. Kötü dediysem yanlış anlaşılmasın maliyet/kar/kazanç açısından. Araç çok güzel amenna çok dolu lafım ona yok ancak hak verirsiniz ki, araca sonradan eklenemeyecek donanım sunroof. Tavan olmadığı için style fiyatlarına gitmedi araç ilan fiyatından hatırladığım kadarıyla. Bende olsam aynı fiyata cam tavanlı almaya özen gösteririm donanımdan çok dış görünüşü beni tatmin ediyor ne yalan söyliyim karanlık taraftayım sanırım :D

Halbuki araç style olsa 1.0 rline hatta 1.5 eTsi fiyatlarını da görürdü o donanım ile. Ama tek bir camtavan yüzünden,Araçta cam tavan yoktu diye ilandaki style paketlere göre fiyatı aşağıda kaldı. Çok dolu çok donanımlı ve özenli kullanılmış bir araç ve forumdan çok kıymetli bir kişiye gitti allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin

Ben geçen sene bu dönemler sattığım 2021 style aracı, 2022-23 r line fiyatına sattım. Hatta 8.5 style geliyordu o fiyatlara çok net hatırlıyorum. Araç style ama gti koltuk egzoz sistemi vs derken çok albenili oldu. İlanı R-Line olarak açıp açıklamaya style paket olduğunu yazmıştım ve İlanda nasıl satıcam diye kara kara düşünürken beklediğimden erken gitti. Araca harcadığım para çok abes bir para değildi bu arada. Stoplar koltuktan daha maliyetliydi siz düşünün :D :D :D . Maliyeti cüzzi olmasının sebebi koltuğu aldığım para ile kendi koltuğunu sattığım para aynıydı sadece işçilik ödemiş oldum diyebilirim.

Belki de görünüşten dolayı r line fiyatına sattı bilemiyorum. Ama araç sattığım araçlarım arasında ilk 3'e girecek bir araçtı...

Ekli dosyalar

• 1789855621565.jpeg
    1789855621565.jpeg
    268.5 KB · Görüntüleme: 11
Golf 8.5 Impression aracıma Golf 8.5 R-Line ön tampon arıyorum; ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Satın alabileceğim bir yer biliyor musunuz?
farlarınız mercekli olanlardan değilse takamazsınız ama biri yapmıştı tamponun alt kısmını sizin tamponunuzun üst kısmını plastik kaynakla birleştirip takmıştı eğer uğraşırım ustam var diyorsanız deneyebilirsiniz

farlarınız mercekli olanlardan değilse takamazsınız ama biri yapmıştı tamponun alt kısmını sizin tamponunuzun üst kısmını plastik kaynakla birleştirip takmıştı eğer uğraşırım ustam var diyorsanız deneyebilirsiniz
O 8R tamponunu 8.5 a uydurup hiçte sanatsal olmayan bir dokunuş yapmıştı karıştırıyorsunuz

8.5'un tamponları paket farketmeden uyuyor yani 8.5 r line tamponu 8.5 impressiona uyuyor öyle kestim biçtim 5'e böldümlük bir olay yok. Hatta orj çıkma r line tampon denk düşürüp alıp impressiona takan 2-3 kullanıcı da var.

O 8R tamponunu 8.5 a uydurup hiçte sanatsal olmayan bir dokunuş yapmıştı karıştırıyorsunuz

8.5'un tamponları paket farketmeden uyuyor yani 8.5 r line tamponu 8.5 impressiona uyuyor öyle kestim biçtim 5'e böldümlük bir olay yok. Hatta orj çıkma r line tampon denk düşürüp alıp impressiona takan 2-3 kullanıcı da var.
Orijinal tampon ile taiwan tampon arasında dayanıklılık bakımından büyük fark var mı? Yani atıyorum biri darbeyi emip kırılmazken diğeri en ufak darbede kırılıp darbeyi içeri alır mı?

Geri