Golf 8.5 R-Line Tampon Önerisi

Golf 8,5'ta dönüşüm olayına çok geç kalındı. Yapılacak dönüşümleri merak etmeye başladım şimdiden. Dönüşüm yapacak arkadaşlar buraları boş bırakmasınlar :)

Vagmarketteki set içerisinde ışıklı panjur var galiba fakat ışıklı logo yok gibi...
Işıklı panjur ve ışıklı logo kodlama gerektirdiği için şuan yapılamıyor diye biliyorum.

Golf 8,5'ta dönüşüm olayına çok geç kalındı. Yapılacak dönüşümleri merak etmeye başladım şimdiden. Dönüşüm yapacak arkadaşlar buraları boş bırakmasınlar :)

Vagmarketteki set içerisinde ışıklı panjur var galiba fakat ışıklı logo yok gibi...
Birlikte satılması biraz saçma opsiyon olarak kişi ekleyebilir. 8 kasalardaki gibi olsa olur fakat, 8.5'larda Impression, Life araçlara ışıklı panjur saçma gözükecek o yüzden tamponun içinde satılması garip.

Yeni çıktığı için yüksek kaldı ki ben olsam rline tercih etmem R daha güzel yada Gti…
Ben default tamponlardan hiç hazzetmiyorum o kadar spor yay, jant, difüzör atıyoruz aracın önüne geçince çok çıplak kalıyor araç. Bu yüzden R tamponu benim gibi beklemeyecek bir çok insan olduğunu düşünüyorum.

Geri