bendede 1.4 tsı manuel var su gibi içiyor mübarek benim araçta mı problem var acaba istanbul içi karma kullanımda 9-10 litre aralığında geziyor1.4 tsi dsg 2015 model full+full trafikortalama hızım 17 19kmlerde ortalama yakıt tüketimi 8-9 arası hocam fikir olması açısından yazayım dedim
![]()
Bizim tanıdık almıştı oğlu istiyor diye, dayanamadı gitti bı tane de dizel Astra koydu kapıya yakıtı içiyor diye. Bizim Golf ün verileri onunkinin yarısı nerdeysebendede 1.4 tsı manuel var su gibi içiyor mübarek benim araçta mı problem var acaba istanbul içi karma kullanımda 9-10 litre aralığında geziyor
Bu kadar yaktıktan sonra tiguan almak daha mantıklı geliyor hedefi belirledim hayırlısı bakalımBizim tanıdık almıştı oğlu istiyor diye, dayanamadı gitti bı tane de dizel Astra koydu kapıya yakıtı içiyor diye. Bizim Golf ün verileri onunkinin yarısı nerdeyse![]()
O da az yakmaz hacimden ağırlıktan, üzerine çok çok daha pahalı. Bence çok da mantıklı değilBu kadar yaktıktan sonra tiguan almak daha mantıklı geliyor hedefi belirledim hayırlısı bakalım
orası öyle tabi ama en azından SUV araca binmiş olurumO da az yakmaz hacimden ağırlıktan, üzerine çok çok daha pahalı. Bence çok da mantıklı değil