Golf alma süreci kararsız kaldım

1.4TSI VS 1.6TDI

• Kullanılan toplam oy
    35
1.4 tsi 125 lik aldım manuel memnunum sessizliği çok hoşuma gidiyor hep dizel arabalar kullandım bugüne kadar abartıldığını düşünüyordum motor sessizliğinin öyle değilmiş

1.4 tsi dsg 2015 model full+full trafik :D ortalama hızım 17 19kmlerde ortalama yakıt tüketimi 8-9 arası hocam fikir olması açısından yazayım dedim :)

1.4 tsi dsg 2015 model full+full trafik :D ortalama hızım 17 19kmlerde ortalama yakıt tüketimi 8-9 arası hocam fikir olması açısından yazayım dedim :)
bendede 1.4 tsı manuel var su gibi içiyor mübarek benim araçta mı problem var acaba istanbul içi karma kullanımda 9-10 litre aralığında geziyor

motor sesizliği konusunda çok iyidir golf 1.2 tsi aracım bu konuda iyidi 1.5 tsi ise efsane stop start devreye girip girmediğinin sadece göstergedeki sembolden anlıyorum

bendede 1.4 tsı manuel var su gibi içiyor mübarek benim araçta mı problem var acaba istanbul içi karma kullanımda 9-10 litre aralığında geziyor
Bizim tanıdık almıştı oğlu istiyor diye, dayanamadı gitti bı tane de dizel Astra koydu kapıya yakıtı içiyor diye. Bizim Golf ün verileri onunkinin yarısı nerdeyse😆

Geri