Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok ince sulu zımpara ardından pasta uygulaması ile çıkabilir tabi ama vernik de incelecek bu durumda. Güvendiğiniz bir oto boyaciya uygulatabilirsiniz çok rahatsız ediyorsa.
3 hafta önce arabayı ağaçların altına bırakmıştım geldiğimde arabanın içinden geçmiş kuşlar. Alel acele shell’e çekip yıkadım fakat reçineler kaldı üstünde. Sonra fotoğraffaki kuş pisliği ve reçine çıkartıcıyı aldım bir çoğunu çıkardı. Bazılarıda bir kaç defa çıkardıktan sonra kayboldu. Sanırım güneş ile birlikte boyaya karışıp gidiyorlar. Aynı renk benim golfte.
Arkadaşlar bir sorum var. Uzun yol sonrası araçta oluşan sinek, böcek pislikleri, kanları vs. de aynı kuş pisliği gibi kaportaya zarar verir mi? 1400 km uzun yol yaptım, aklıma takıldı.
Arkadaşlar bir sorum var. Uzun yol sonrası araçta oluşan sinek, böcek pislikleri, kanları vs. de aynı kuş pisliği gibi kaportaya zarar verir mi? 1400 km uzun yol yaptım, aklıma takıldı.
Yok vermez ancak aracın üzerinde uzun bir süre kalırsa lekeler iyice yapışmış ve kurumuş halde olacağı için izleri silmek adına çok uğraşmanız gerekecektir.
Lekeleri, fazla emek vermeden çıkarmak için uzun yol sonrasında hemen yüzey temizleme havlusuyla detaylı olmasa da silin. Sonrasında aracı silerken rahat rahat silersiniz.