Bakım&Temizlik Ürün Önerisi ve Marka Bilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EmirB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maşallah hocam, elinize sağlık. Ekipman ve malzemeler şahane. @forzaGilles üstad da konuşturmuş yine. Nanolex pure aldırdım ben de, geçen yıkamada kullanabildim. Köpürme bence az ama kayganlığı gerçekten iyiydi. Purple velvet kadar olmasa da bi tık perdeliyor gibi geldi. Sırada aklımdaki şampuan carpro reset kesinlikle. Angelwax superior resete göre nasıl?

Eline sağlık dostum. Vonixx blend sıvı waxını yıllardır kullanırım, sıvı wax olarak çok çok iyiydi. Katısı da eminim iyidir. Tam anlamıyla ömrünü takip etmek için iyi bi ön yıkama şampuanı ve cilasız kova şampuanı şart malesef. Cilalı şampuanlar hem perdeliyor hem de ekstra toz çektiriyor. Ayrıca bence kurulama havlularının da emişini olumsuz etkiliyor.
nanolexi ne zaman aldınız? eski formülde perdeleme oluyormuş ama düzelttikleri söyleniyordu

meguiars sarı şampuanı wax a zarar verir mi ?

ön yıkama olarak k2 bora kullanıyorum seramiği ve waxı uygun seyreltme oranı ile etkilemiyor kova şampuanı olarak da fireball pearl kullanıyorum ama maalesef şu anda iç piyasada bulunmuyor
Magifoam kullanıyorum ön yıkamada ama korumayı etkiliyor illa ki(b33, vp sfc2 kadar olmasa da). K2 borayı kış kirlerinde magifoam öncesi sıvı olarak fısfıslıyordum ama kullandığınız oran nedir? 2lt köpük pompasıyla sıkıyorum genelde.

Fireball pearl inceleyeyim bi, teşekkürler.
nanolexi ne zaman aldınız? eski formülde perdeleme oluyormuş ama düzelttikleri söyleniyordu
2 3 ay oluyor alalı, bendeki güncel formüldür diye düşünüyorum. Oranı kaçırmış da olabilirim :D
Sonraki yıkamalarda tekrar gözlemleyeyim. Kayganlığı şahaneydi gerçekten. Kova şampuanında en belirleyici 2 şey kuruyup leke yapmaması ve yüzeyde eldivenin rahat kayması bence.
Zarar vermese bile aşırı perdeleme yapar. Yüzeyde şampuanın perdelediği kadar su iter

Perdeleme yapar, vaad ettiği cila yüzeye koruma sağlamaz (çünkü şampuan ile koruma sağlamak mümkün değil),

Aşırı derecede pahalıdır, suladırma oranı düşüktür, ekonomik değildir, temizlik gücü zayıftır, şekerli sakız gibi igrenç bir kokusu vardır (koku olayı değişkendir kimisi hoşlanır),

Özetle o paranın alabileceğini en pahalı en kaliteli markaların şampuanların fiyatına denk olan —>vasatın altında bir şampuan diyebiliriz

Perdeleme yapar, vaad ettiği cila yüzeye koruma sağlamaz (çünkü şampuan ile koruma sağlamak mümkün değil),

Aşırı derecede pahalıdır, suladırma oranı düşüktür, ekonomik değildir, temizlik gücü zayıftır, şekerli sakız gibi igrenç bir kokusu vardır (koku olayı değişkendir kimisi hoşlanır),

Özetle o paranın alabileceğini en pahalı en kaliteli markaların şampuanların fiyatına denk olan —>vasatın altında bir şampuan diyebiliriz
hocam elimde var mecbur kullanacağım, yaptıgım wax uygulamasının etkisi azalır mı ?

Magifoam kullanıyorum ön yıkamada ama korumayı etkiliyor illa ki(b33, vp sfc2 kadar olmasa da). K2 borayı kış kirlerinde magifoam öncesi sıvı olarak fısfıslıyordum ama kullandığınız oran nedir? 2lt köpük pompasıyla sıkıyorum genelde.

Fireball pearl inceleyeyim bi, teşekkürler.

2 3 ay oluyor alalı, bendeki güncel formüldür diye düşünüyorum. Oranı kaçırmış da olabilirim :D
Sonraki yıkamalarda tekrar gözlemleyeyim. Kayganlığı şahaneydi gerçekten. Kova şampuanında en belirleyici 2 şey kuruyup leke yapmaması ve yüzeyde eldivenin rahat kayması bence.

Zarar vermese bile aşırı perdeleme yapar. Yüzeyde şampuanın perdelediği kadar su iter
Kova da Fireball pearl kullanıyorum. Memnunum ancak benimki de bitmek üzere. 2.5 yıla yaklaştı kullanımım.

Artık stok bulunmuyor diye biliyorum.

Gyeon Bathe veya Carpro Reset geçeceğim gibi.

Geri