Golf 8'den 8.5'a geçen bir kullanıcının detaylı izlenimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar günaydın, direksiyonun altına pedallara falan bakarken alt tarafın bu şekilde olduğunu gördüm. Buralarda koruma parçaları olması gerekiyor mu yoksa benim arabaya montajlamayı mı unutmuşlar? Sizin arabalarda durum nedir acaba?
1000078079.jpg1000078068.jpg
normal hocam golf 8 de böyleydi :(

b0b55dfc-4c31-47af-98f3-a1ee5f2f4d8f.jpeg

Bu da şimdiki çirkin 😑

golf 8 48v batarya fan sesini cok nadir duyardım ama 8.5 de park esnasında rölantide beklerken sesi ufak da olsa hep duyuyorum.
8.5 kullanıcıları siz de fark ettiniz mi?

Garantiden değişen parçanın 2 yıl garantisi olmuyor muydu? Parayla değişince mi oluyordu?
her türlü değişen parçanın 2 yıl garantisi var ama muhtemelen şöyle olmuştur.
alternator değişmiştir sonra sorun 48v akuden ortaya cıkmıstır bir de batarya ücreti istemişlerdir

her türlü değişen parçanın 2 yıl garantisi var ama muhtemelen şöyle olmuştur.
alternator değişmiştir sonra sorun 48v akuden ortaya cıkmıstır bir de batarya ücreti istemişlerdir
Olur mu olur :(

Garantiden değişen parçanın 2 yıl garantisi olmuyor muydu? Parayla değişince mi oluyordu?
Garantiden değişen parçanın 2 yıl garantisi olmuyor. Yani sonsuza kadar o döngüyü sürdüremiyorsun.

Değiştir 1. yılda bozuldu, garantiden değiştir +2 yıl daha şeklinde işlemiyor süreç.
Parça değişti 2 yıl garantisi var ise, 2 yıl içerisinde 5 kere de değiştiriyorlar ama toplamda 2 yıl. Garanti 1 yıl ise toplam süre 1 yıl.

Bu kişi de teknik uzman oldu maşallah. Ne günlere kaldık. Çok biliyor VW arızalarını.
Bu elemana 1000 lira atıp araba soruyorlar ya bı de ne alalım diye 😂😂

Biz de forumdaki bilgileri mi paralı yapsak napsak ki😝

Rezillik. Ya da müstehak ne diyeyim.

Araba alma/verme tavsiyesinin doğrusu yok ki?

İnsanlar hiçbir kriter belirtmeden "ne alayım" diye soruyor. Öyle olunca hepsi çok iyi ne istersen alabilirsin / hepsi çok kötü hiçbirini alma diye cevap olur.

Rezillik. Ya da müstehak ne diyeyim.

Araba alma/verme tavsiyesinin doğrusu yok ki?

İnsanlar hiçbir kriter belirtmeden "ne alayım" diye soruyor. Öyle olunca hepsi çok iyi ne istersen alabilirsin / hepsi çok kötü hiçbirini alma diye cevap olur.
Buraya gelip kriter belirtmeden "Ne almalıyım?" diye soranlara biz burda "Beklentin ne?" diye soruyoruz. Ona göre cevaplıyoruz.

Ayrıca burda 1000 kişi okuyacak, 1000 farklı tecrübe olacakken neden internetten okuyup okuyup yine internete paralı şekilde satan adama sorayim ki? Çok komik olurdu doğrusu😂. Burda 1000 farklı beyin 1000 farklı tecrübe var. Hem de bedava:cool:(y)

Geri