Vw Tayron life aldık

Çürüme 1 milyonda bir midir, 1 milyonda bin midir bilmem ama her araçta yoktur tabii ki. Orası öyle; bir kazada araba karalanmaz. Ben tercih etmem, edene de mani olmam. Şu an 1.5 milyon TL değerinde Golf 7.5 aracım var. “Etmez demeyin” ediyor o fiyatı. 😃

1.5 milyon TL’ye sıfır Chery satılsa yine almam. Daha önce ilk Chery geldiğinde, kullanılmış aracımı kafa kafaya verip sıfır Chery alabiliyordum; almadım, almam da. Alan da hayrını görsün.

Bu benim görüşüm; herkesin kendi tercihine saygı duyuyorum. Ama biz de boş paket VW alınca lütfen kimse eleştirmesin—bizim de kendimize göre haklı yanlarımız var.
Boş dediysek de (3,5 özellik eksik gerekli olan)

Herkesin kendi tercihi tabii ki saygı duymak lazım. 2 önceki iletimde belirttiğim gibi sizin tercihinizi eleştirmiyorum. Benim sitemim Volkswagen'in fiyat politikasında. Sizlik bir durum yok. 3 milyona yakın para verip elektrikli bagaj koymadıkları SUV aracı eleştiriyorum. Alana satana karışmam sonuçta parayı beraber kazanmadık. İsteyen istediği aracı biner. Benim kızdığım nokta daha düşük fiyatlarda satılan araçlarda standart olan donanımlar VW'nin amiral gemisinde opsiyon olması. Bir üst pakete koymaları vs vs.

Herkesin kendi tercihi tabii ki saygı duymak lazım. 2 önceki iletimde belirttiğim gibi sizin tercihinizi eleştirmiyorum. Benim sitemim Volkswagen'in fiyat politikasında. Sizlik bir durum yok. 3 milyona yakın para verip elektrikli bagaj koymadıkları SUV aracı eleştiriyorum. Alana satana karışmam sonuçta parayı beraber kazanmadık. İsteyen istediği aracı biner. Benim kızdığım nokta daha düşük fiyatlarda satılan araçlarda standart olan donanımlar VW'nin amiral gemisinde opsiyon olması. Bir üst pakete koymaları vs vs.
Dediğiniz gibi keşke daha donanımlı ve daha uyguna alabilsek eldeki mal bu bir kaç opsiyon daha ekletip doğuş getirebilir ama vergi dilimlerine takılıyor bazen karışık işler. Benimde sitemim o yönde ama bmw 3 serisi bile 5 milyona dayanmış bizim ülkemizde yaşam bu şekil kaliteyi ucuza vermiyorlar. Doğuş oto da fiyatları daha cazip hale getirse bizlerde daha rahat ve daha donanımlısını alabilsek. Ayrıca chery byd tesla vb gibi araçlar olmasa rekabet olmaz şuan vw fiyatları daha da yüksek olurdu 🙏 Değerli yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim sağlıcakla kalın

Hocam nerede o fiyatlar ki olsada alamazdık. Geçen 3 hafta önce elegance orta pakete 3450 vermişlerdi
Yok hocam dediğim fiyatlar hâlâ devam ediyor hemen hemen bütün bayilerde var rline tiguan 3.570 şu an. Tayronda da geçen ay baya stok erittiler ama kalanları yine 3.6 dan veriyorlar.

Hayırlı olsun, rabbim kaza bela vermesin. Allah nazarlardan sakınsın aracınızı.
Gönül isterdi ki 3milyon gibi bir para verdikten sonra dolu bir araca binin. Alınmış alınmıştır ancak vw kalitesinden dolayı tercih ettik vs diyerek biraz kendinizi ikna ettiğinizi düşünüyorum. Elin çinlisi bile anahtarsız giriş cam tavan ve elektrikli bagajı standart koymuş ve sıfır fiyatı 2milyon civarında. (Tiggo 8 promax)

Malzeme kalitesi ise özellikle deri kısımları Almandan farkı yok diyebilirim. Koltuk soğutma ısıtma hafızalı koltuk kablosuz şarj kablosuz car play iç ambiyans, 540 kamera vs bunlara değinmiyorum bile.

Burada sizin tercihinizi kınamıyorum yanlış anlamayın tüm sitemim Volkswagen'e.

Çok yanlış yapıyorlar elin çinlisi bu paralara bu özelliği getiriyorsa sen de maliyetini düşürmelisin.

Abidik gubudik motor şanzıman da yok bu çinlerde bildiğin getrag DCT ve T-GDI motorla geliyor. Vw ise etsi daki alternatör sorununu çözmeye uğraşsın...

Neyse çok yazacak şey var da konu uzamasın.

Tekrardan aracınız hayırlı olsun, ailenizle keyifli kazasız sürüşler dilerim.
Öncelikle aracı alan kardeşimize hayırlı olsun diyorum. Allah sorun yaşatmasın .
Bende 1 sene içinde araç değiştirmeyi düşünüyorum. Tayron ve tiguan hep aklımda takip ediyorum. Vw bu iki modeldeki sorunları 1,5 yıldır çözemiyor. Çözmüyor demiyorum. Çözemiyor. Sorunsuz olanları var ancak sorunlu araç çok fazla ve biraz araştırınca can sıkıcı şeyler. Kendi kendine durma, aracın çalışmaması, 12 V akü hataları, alternatör hatası, multımedya da yaşanan sorunlar. Uzun zamandır yazılım gelecek yazılım gelecek .Yazılım ortalarda yok olanda herkese yapmıyorlar. Bunlar beni açıkçası korkutan ürküten şeyler. Parasal sorunların (sorunların çözülememesi) yanında araclarda güvenlik sorunları yaşatanlar var.
BYD takip ediyorum. Kullanıcılardan tek şikayet kaza yaşadığında parça tedarik sorunu. Ciddi anlamda BYD almayı düşünüyorum. Özellikle getirilecek diye beklediğim seallion 6 var. Ama 1 sene oldu BYD hala servis anlamında oturmadı. Buda beni düşündürüyor. Şu BYD tam otursa bu donanımdaki hiç bir arabasını satamaz vw . Chery inatla Phev yada hibrit araç getirmiyor. TGD ı motorla da yakıt çok fazla. Çevremde kullananların hepsinin tek şikayeti yakıt. Araçtan diğer anlamda herkes memnun.

Öncelikle aracı alan kardeşimize hayırlı olsun diyorum. Allah sorun yaşatmasın .
Bende 1 sene içinde araç değiştirmeyi düşünüyorum. Tayron ve tiguan hep aklımda takip ediyorum. Vw bu iki modeldeki sorunları 1,5 yıldır çözemiyor. Çözmüyor demiyorum. Çözemiyor. Sorunsuz olanları var ancak sorunlu araç çok fazla ve biraz araştırınca can sıkıcı şeyler. Kendi kendine durma, aracın çalışmaması, 12 V akü hataları, alternatör hatası, multımedya da yaşanan sorunlar. Uzun zamandır yazılım gelecek yazılım gelecek .Yazılım ortalarda yok olanda herkese yapmıyorlar. Bunlar beni açıkçası korkutan ürküten şeyler. Parasal sorunların (sorunların çözülememesi) yanında araclarda güvenlik sorunları yaşatanlar var.
BYD takip ediyorum. Kullanıcılardan tek şikayet kaza yaşadığında parça tedarik sorunu. Ciddi anlamda BYD almayı düşünüyorum. Özellikle getirilecek diye beklediğim seallion 6 var. Ama 1 sene oldu BYD hala servis anlamında oturmadı. Buda beni düşündürüyor. Şu BYD tam otursa bu donanımdaki hiç bir arabasını satamaz vw . Chery inatla Phev yada hibrit araç getirmiyor. TGD ı motorla da yakıt çok fazla. Çevremde kullananların hepsinin tek şikayeti yakıt. Araçtan diğer anlamda herkes memnun.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah, dediğiniz gibi bende o yönden çekimserim hiç sorun yaşamayanlarda var deneyip göreceğiz bakalım ocak ayında yeni yazılım gelecek diyorlardı teslim alırkende sorarım. Hakkınızda hayırlısı olsun🙏

Geri