Vw Tayron life aldık

Hayırlı olsun güzel tercih, güncel SUV araçlar içerisinde en sevdiğim beğendiğimdir Tayron. Araç o kadar büyük ki cam tavan olmadan da fazlasıyla ferah hissettirecektir. Donanım olarakta bence gayet yeterli, belki elektrikli bagaj ve anahtarsız giriş olabilirdi ama onlarda daha sonra uygulanabilir dert edilecek şeyler değil.
Çok teşekkür ederim. Sizinde aracınız çok güzel,güzel günlerde sağlıkla kullanın 🙏😇 Allah daha iyilerini nasip etsin.

Bu arada bazi eksik donanimlari sonradan taktirabiliyorsunuz, benim icin o aractaki en cok arayacagim donanim elektrikli bagaj, cunku bagaj kapagi cok agir :)
Bagaj kapağını sonra müsait olunca yaptırırım. instagramda soft close garage var güvenilir uzun zamandır takip ediyorum. Teşekkürler :)

Hayırlı olsun kazasız belasız şürüşler dilerim. Geçen ay kampanya vardı Tayronda 2800 küsürdü. Kasım ayında da devam ettirmişler mi?

Hayırlı olsun.
Dediğiniz gibi tayronda o donanımlar olsa daha iyi olurdu ama donanımlı diye diğer saydığınız markalara binilmez Allah kaza bela vermesin
Çok teşekkür ederim. Aynı kafadayız :) İyi sürüşler diliyorum.

Hayırlı olsun kazasız belasız şürüşler dilerim. Geçen ay kampanya vardı Tayronda 2800 küsürdü. Kasım ayında da devam ettirmişler mi?
Çok teşekkür ederim.Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim. Metalik istiridye gri renk 18” jant farkı ile sıkı pazarlıkla 2.861.000tl anlaştık Doğuş oto Esenyurt 5 kasımda kaporasını verdik paramızı 18 kasımda denkleştiriyoruz. Kampanyalı araçtan 2 araba kalmıştı birini biz aldık yeni gelen araçlar zamlı olduğunu söylemişti 3100 küsür bin demişti.

hayırlı olsun, cam tavan dışında önemli bir donanım eksiği göremedim, golfte olsa istemem ama suv aracı tamamlayan bir donanım bana göre
aracınız evo2 motorlu olduğu için alternatör sorunu riski internette konuşulana göre daha düşük

hayırlı olsun, cam tavan dışında önemli bir donanım eksiği göremedim, golfte olsa istemem ama suv aracı tamamlayan bir donanım bana göre
aracınız evo2 motorlu olduğu için alternatör sorunu riski internette konuşulana göre daha düşük
Çok teşekkür ederim,dediğim gibi mecburiyetten aldık bir üst paket için(Elegance) 600 bin gib fark vardı. istemediğim bir marka araç almaktan daha iyi olduğu için kabul ettim aracı seviyorum donanımı eksik olsada :)

Hayirli olsun
Lansman kampanyasinda almanin ucundan donmustum
Donanimi cok onemsemiyorsaniz gayet guzel ve genis bir arac. insanlar sadece arka kismi uzatilmis tiguan olarak dusunuyor ama on koltukta bile tiguandan farkli ve genis bi alan hissettiriyor
Çok teşekkür ederim. Donanımı herkes gibi olsun isterim ama donanımı ilk sıraya koymuyorum. Sadece donanıma baksam herkes gibi chery byd renault austral kia sportage hyundai tucson gibi markalar alırdım. Evet dediğiniz gibi tiguanın uzun versiyonu Allspace yerine geldi deniyor. Bence bu kötü bir şey değil zaten tiguan ile hemen hemen aynı fiyata satılıyor tiguanıda beğeniyorduk bu geldi daha büyük daha şık oldu. kodiaq ile bir farkı yok bence, daha önce 2017 yılında ilk çıktığında kodiaq da almıştık memnundum ama kodiaq D segmenti olarak geçiyorsa buda D segmenti geçmeli malzeme kalitesi öyle kötü değil. İyi akşamlarınız olsun

Belli bir yıldan sonra evo2 motor mu üretilmeye başladı yoksa bu motor belirli modellerde mi var?

Belli bir yıldan sonra evo2 motor mu üretilmeye başladı yoksa bu motor belirli modellerde mi var?
2024 yılında golf 8,5lar çıkınca kullanılmaya başladı, 1.0 etsi 116hp yerine 1.5 etsi 116hp çıkınca net olarak bu motora geçildi ama öncesinde hangi modellerde kullanılmıştır bilmiyorum

Hayırlı olsun hocam guzel fiyatmis insanin aklini çeliyor

O fiyata kalmamistir büyük ihtimalle

Hayırlı olsun hocam guzel fiyatmis insanin aklini çeliyor

O fiyata kalmamistir büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim hocam. Sizin forumlardaki yazılarınızı sık sık görüyorum tanıyorum foruma destekleriniz içinde teşekkürler. Evet güzel fiyat çoğu bayiide araç kalmamıştı 2861 e anlaşmıştık. yeni gelen araçlar zamlı 3130 opak 17” jant sanırım o fiyatlardan başlıyor bayii fiyatı. Daha uygun alan var mı bilmiyorum. Önümüzdeki ay kampanya olabilir bu ay Tiguan da kampanya var.

Alınmış alınmıştır, hayırlı olsun inşallah.

İnsan VAG grubuna bulaştı mı hep aynı markadan devam etmek istiyor. Ben de çevremde araba arayan herkese Volkswagen telkini yapıyorum.

Tayron kendine has iç ve dış tasarımı, gösterişli, karizmatik ve lüks görüntüsü ile çok dikkat çekici bir araç.

Ancak Türkiye şartlarında binici iseniz sadece hislerle değil birazda mantıkla hareket etmek bence uzun vadeli daha iyi olacaktır. Öncelikle araçtan kesinlikle zarar etmezsiniz. Bugün 3'e aldıysanız yarın 3.5'a satabilirsiniz. Maalesef ülkemizde durum böyle.

Babanız için bu boyutlar da bir araç gereklimiydi? Türkiye de TDI olsa idi bu aracın gideri ancak bir TDI olabilirdi. 1.5 benzinli bir araç, boşu 1800kg dan fazla. Bu durumda Golf kullanıcılarnın yakıt verilerinin üzerine en az 2,5lt eklemek lazım. Bu aracın yurt dışında ana satış hedefi 7 kişilik araç olması. Ancak yurt dışında hybride, TDI gibi seçenekleri aracı daha makul hale getiriyor.

Donanım konusunda bu modele özgü değil genel olarak Volkswagen artık oldukça tutumlu davranıyor. İnsanların, "olmasada olur" diyebileceği şeyleri ince eleyip sık dokuyor ve kesiyor. Elektrikli bagaj mesela Volkswagen gibi bir aile markası hele de tayron gibi sözde geniş ailelerin aracı için utanç. Ama böyle, gülü seven dikenine katlanıyor.

Zaten böyle büyük SUV olsun, gideri olsun deyince de pek seçeneğiniz yoktu. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Geri