Vw Tayron life aldık

Alınmış alınmıştır, hayırlı olsun inşallah.

İnsan VAG grubuna bulaştı mı hep aynı markadan devam etmek istiyor. Ben de çevremde araba arayan herkese Volkswagen telkini yapıyorum.

Tayron kendine has iç ve dış tasarımı, gösterişli, karizmatik ve lüks görüntüsü ile çok dikkat çekici bir araç.

Ancak Türkiye şartlarında binici iseniz sadece hislerle değil birazda mantıkla hareket etmek bence uzun vadeli daha iyi olacaktır. Öncelikle araçtan kesinlikle zarar etmezsiniz. Bugün 3'e aldıysanız yarın 3.5'a satabilirsiniz. Maalesef ülkemizde durum böyle.

Babanız için bu boyutlar da bir araç gereklimiydi? Türkiye de TDI olsa idi bu aracın gideri ancak bir TDI olabilirdi. 1.5 benzinli bir araç, boşu 1800kg dan fazla. Bu durumda Golf kullanıcılarnın yakıt verilerinin üzerine en az 2,5lt eklemek lazım. Bu aracın yurt dışında ana satış hedefi 7 kişilik araç olması. Ancak yurt dışında hybride, TDI gibi seçenekleri aracı daha makul hale getiriyor.

Donanım konusunda bu modele özgü değil genel olarak Volkswagen artık oldukça tutumlu davranıyor. İnsanların, "olmasada olur" diyebileceği şeyleri ince eleyip sık dokuyor ve kesiyor. Elektrikli bagaj mesela Volkswagen gibi bir aile markası hele de tayron gibi sözde geniş ailelerin aracı için utanç. Ama böyle, gülü seven dikenine katlanıyor.

Zaten böyle büyük SUV olsun, gideri olsun deyince de pek seçeneğiniz yoktu. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Çok teşekkür ederim. Bir ay arabasız kaldı bende golf var benim araçlada çoğu kez uzun yol yaptık arkada oturanlar sıkışıyor bacakları uyuşuyor ve bagaj hacmi yetmiyor yılda 5-8 kere uzun yola çıkıyoruz suv modeli şarttı tiguan da benzeri C suv yeterliydi ama diğer markaların dolsunu alacağımıza vw boşunu mecbur kabul ettik. Tiguan ile Tayron aynı fiyatlarda olunca Tayronu seçtik Tayron life paket boş ağırlık 1682kg bende isterdim cam tavan elektrikli hafızalı koltuklar anahtarsız giriş elektrikli bagaj hiç değilse cam tavan olsa yine yeterdi elektrikli bagajı dışarıda yaptırırsım ama yok maalesef bu fiyatların dışına çıkamazdık bu aldığımız fiyata elegance paket alabilmeyi çok isterdim. Life paketini istiridye gri 18” jantlı modeli 2.861.000tl ye anlaştık ödemesi önümüzdeki salı. şuan o fiyata araç yok. Renault austral esprit alphine 2860 tl olmuş

Hayırlı olsun, rabbim kaza bela vermesin. Allah nazarlardan sakınsın aracınızı.
Gönül isterdi ki 3milyon gibi bir para verdikten sonra dolu bir araca binin. Alınmış alınmıştır ancak vw kalitesinden dolayı tercih ettik vs diyerek biraz kendinizi ikna ettiğinizi düşünüyorum. Elin çinlisi bile anahtarsız giriş cam tavan ve elektrikli bagajı standart koymuş ve sıfır fiyatı 2milyon civarında. (Tiggo 8 promax)

Malzeme kalitesi ise özellikle deri kısımları Almandan farkı yok diyebilirim. Koltuk soğutma ısıtma hafızalı koltuk kablosuz şarj kablosuz car play iç ambiyans, 540 kamera vs bunlara değinmiyorum bile.

Burada sizin tercihinizi kınamıyorum yanlış anlamayın tüm sitemim Volkswagen'e.

Çok yanlış yapıyorlar elin çinlisi bu paralara bu özelliği getiriyorsa sen de maliyetini düşürmelisin.

Abidik gubudik motor şanzıman da yok bu çinlerde bildiğin getrag DCT ve T-GDI motorla geliyor. Vw ise etsi daki alternatör sorununu çözmeye uğraşsın...

Neyse çok yazacak şey var da konu uzamasın.

Tekrardan aracınız hayırlı olsun, ailenizle keyifli kazasız sürüşler dilerim.

Alınan alınmıştır herkes donanımlı araç ister ama işin sonunda cebine göre araç alır. Golf Life istedim param çıkmadı Golf İmp. aldım donanımı da yetiyor bana aradığım kullandığım tüm özellikler var takmayın kafanıza bagajı cam tavanı anahtarsız girişi ne kadar özellik o kadar arıza :) tekerinize taş değmesin güzel günlerde kullanınız.

Alınan alınmıştır herkes donanımlı araç ister ama işin sonunda cebine göre araç alır. Golf Life istedim param çıkmadı Golf İmp. aldım donanımı da yetiyor bana aradığım kullandığım tüm özellikler var takmayın kafanıza bagajı cam tavanı anahtarsız girişi ne kadar özellik o kadar arıza :) tekerinize taş değmesin güzel günlerde kullanınız.
Benim param istesem çıkardı ona rağmen impression aldım. Donanım olsa da kaç kere kullanacaktım? Donanımla işim yok. eTSI ve DSG ile de uğraşmak istemedim. Zaten manuelciyim. Herkes ihtiyacına göre alıyor işte

donanım önemli dostlar insan arıyor yani bizde ambition rapid vardı Volkswagen opsiyonculuğu işte bomboş arabaydı tek artısı otomatikti 2015 yılında 50 bin lira para saydık,5 daha koyamadık koysak style alabilirdik alamadık hayatımızın en büyük pişmanlığı olabilir bir kolçak arıyorsun far sensörü arıyorsun yav adamlar direksiyona tuş koymayacak neredeyse,benim şu anki 2010 symbolden farkı otomatik ve yol bilgisayarı olması yani benim fikrimce donanım önemli dostlar alabiliyorsanız bütçe varsa almışken donanımlı alın,ben sonuna kadar zorlamayı sevmem krediyi zorlayayım ha 3 koyayım ha 5 daha koyayım gibisinden ama sonrada çok pişman oluyorum🫤.

donanım önemli dostlar insan arıyor yani bizde ambition rapid vardı Volkswagen opsiyonculuğu işte bomboş arabaydı tek artısı otomatikti 2015 yılında 50 bin lira para saydık,5 daha koyamadık koysak style alabilirdik alamadık hayatımızın en büyük pişmanlığı olabilir bir kolçak arıyorsun far sensörü arıyorsun yav adamlar direksiyona tuş koymayacak neredeyse,benim şu anki 2010 symbolden farkı otomatik ve yol bilgisayarı olması yani benim fikrimce donanım önemli dostlar alabiliyorsanız bütçe varsa almışken donanımlı alın,ben sonuna kadar zorlamayı sevmem krediyi zorlayayım gibi ha 3 koyayım ha 5 daha koyayım gibisinden ama sonrada çok pişman oluyorum🫤.
Evet çok haklısın. Benim anlatmaya çalıştığım nokta ise sırf vw logosu var diye baz donanım araçlara deli dehşet para istemeleri can sıkıyor. Elin çinlisi düşük meblaya dolular dolusu araba çıkartıyor. Vw bunlarla rekabet edebilmeli. Donanım olayını bu kadar kısmamalı.

Hayırlı olsun , bildiğim kadarıyla dsg dq381 ile geliyor ama teyit etme şansınız oldu mu? Malum dsg dq200 sorunları düşünülürse bu büyük bir artı. Sadece e tsi lardaki alternatör sorunları devam ediyorsa bu diğer markalara göre bir eksi olabilir bunun haricinde bence güzel bir tercih olmuş güle güle kullanın.

Geri