Çürüme 1 milyonda bir midir, 1 milyonda bin midir bilmem ama her araçta yoktur tabii ki. Orası öyle; bir kazada araba karalanmaz. Ben tercih etmem, edene de mani olmam. Şu an 1.5 milyon TL değerinde Golf 7.5 aracım var. “Etmez demeyin” ediyor o fiyatı.
1.5 milyon TL’ye sıfır Chery satılsa yine almam. Daha önce ilk Chery geldiğinde, kullanılmış aracımı kafa kafaya verip sıfır Chery alabiliyordum; almadım, almam da. Alan da hayrını görsün.
Bu benim görüşüm; herkesin kendi tercihine saygı duyuyorum. Ama biz de boş paket VW alınca lütfen kimse eleştirmesin—bizim de kendimize göre haklı yanlarımız var.
Boş dediysek de (3,5 özellik eksik gerekli olan)
Herkesin kendi tercihi tabii ki saygı duymak lazım. 2 önceki iletimde belirttiğim gibi sizin tercihinizi eleştirmiyorum. Benim sitemim Volkswagen'in fiyat politikasında. Sizlik bir durum yok. 3 milyona yakın para verip elektrikli bagaj koymadıkları SUV aracı eleştiriyorum. Alana satana karışmam sonuçta parayı beraber kazanmadık. İsteyen istediği aracı biner. Benim kızdığım nokta daha düşük fiyatlarda satılan araçlarda standart olan donanımlar VW'nin amiral gemisinde opsiyon olması. Bir üst pakete koymaları vs vs.