Golf 2024 – Direksiyonda Uğultu Sesi (Kronik Sorun, 157.000 TL Masraf)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GOLF4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugün akşam arabayla çıkıcam abi. deneyip yazıcam

Özellikle rica ediyorum.
Sesin geldiği her yerde duymaya çalış fark varmı diye esp kapalıyken 👏(y)
Abi bugün esp kapatarak denedim ama sonuç aynı. Ses yine var.

Artık psikolojik mi bilmiyorum ama ses biraz daha az geldi bana. Aracı en son dün kullanmıştım. Eğer yağ eksikliğinden kaynaklı diyorsak bu biraz mantıklı geldi bana. Aracımı genelde gün aşırı kullanıyorum. Bazen 3-4 gün yatıyor. Bu sürede yağ iyice süzülmüş olduğundan ses bana hep yüksek geliyor olabilir. Hatta sesi duymayan kullanıcılar eğer araçlarını günlük kullanıyorsa sebebi bu olabilir.

Abi bugün esp kapatarak denedim ama sonuç aynı. Ses yine var.

Artık psikolojik mi bilmiyorum ama ses biraz daha az geldi bana. Aracı en son dün kullanmıştım. Eğer yağ eksikliğinden kaynaklı diyorsak bu biraz mantıklı geldi bana. Aracımı genelde gün aşırı kullanıyorum. Bazen 3-4 gün yatıyor. Bu sürede yağ iyice süzülmüş olduğundan ses bana hep yüksek geliyor olabilir. Hatta sesi duymayan kullanıcılar eğer araçlarını günlük kullanıyorsa sebebi bu olabilir.
O zaman geriye kalan feyyaz kardeşim şu
Servise randevu alıcaz şanzıman yağ seviyesinin ölçülmesi talep edilip
Eksikse eklenmesi ve 1 gün sonra test
Oda olmazsa 😀 bilmiyorum benden bu kadar 😀😀

Boşaltmadan ekleme yapılabiliyor mu?

Öyle görünüyor abi 😅 Önümüzdeki haftaya ayarlamaya çalışıcam gelişmeleri paylaşırım buradan

Bende ses yok en azından şimdilik :) @Xcorpit39 arayacağım seni öğlen abi dün maçtan dolayı sesin kısıktır diye aramadım:ROFLMAO:

Bende ses yok en azından şimdilik :) @Xcorpit39 arayacağım seni öğlen abi dün maçtan dolayı sesin kısıktır diye aramadım:ROFLMAO:
:ROFLMAO: :ROFLMAO: maçtan dolayı bayağ kısıldı hemde

Sende bu ses yoksa, demek ki bu durum kronik bir sorun değil. Konu artık farklı kategorilere ayrılmış durumda:

• Sesi duyup belli bir kilometreden sonra kaybolduğunu söyleyenler,
  • Sesi kullanım koşullarına göre hiç duymayanlar,
  • İlk günden beri sesi duyup, hiç geçmeyenler.

Benim aklıma yalnızca yaklaşık bir çay bardağı kadar yağ eksikliği olabileceği ihtimali geliyor.
Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum şu an

:ROFLMAO: :ROFLMAO: maçtan dolayı bayağ kısıldı hemde

Sende bu ses yoksa, demek ki bu durum kronik bir sorun değil. Konu artık farklı kategorilere ayrılmış durumda:

• Sesi duyup belli bir kilometreden sonra kaybolduğunu söyleyenler,
  • Sesi kullanım koşullarına göre hiç duymayanlar,
  • İlk günden beri sesi duyup, hiç geçmeyenler.

Benim aklıma yalnızca yaklaşık bir çay bardağı kadar yağ eksikliği olabileceği ihtimali geliyor.
Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum şu an
Höyyyt ne maçı Liverpool mu?

Ben de özellikle mezarlıkta denedim ben de ses duyamadım bu arada

Höyyyt ne maçı Liverpool mu?

Ben de özellikle mezarlıkta denedim ben de ses duyamadım bu arada
Evet Liverpool :)

Ben Gümrük bahçesinde sessizken denedim bende duyamadım ne uğultu ne de pedal da titreşim.

Evet Liverpool :)

Ben Gümrük bahçesinde sessizken denedim bende duyamadım ne uğultu ne de pedal da titreşim.
Evet bence herkeste yok bu. Sorunu olanlar koşup foruma üye oluyor zaten hemen gelir yazarlardı bence.

O değil de maç ne maçtı he vallaha billaha keşke statta ben de olsaydım... Bir gün yapacam hiç gitmedim maça ama bir gün sırf maç için İstanbul'a geleceğim

Evet bence herkeste yok bu. Sorunu olanlar koşup foruma üye oluyor zaten hemen gelir yazarlardı bence.

O değil de maç ne maçtı he vallaha billaha keşke statta ben de olsaydım... Bir gün yapacam hiç gitmedim maça ama bir gün sırf maç için İstanbul'a geleceğim
Ali Sami Yen'e giden şanslılardanım ama Rams Park'a gidemeden taşındım İstanbul'dan.

Geri