gecenin ikisinde gelen aydınlanma![]()
Özellikle rica ediyorum.bugün akşam arabayla çıkıcam abi. deneyip yazıcam
Abi bugün esp kapatarak denedim ama sonuç aynı. Ses yine var.Özellikle rica ediyorum.
Sesin geldiği her yerde duymaya çalış fark varmı diye esp kapalıyken![]()
O zaman geriye kalan feyyaz kardeşim şuAbi bugün esp kapatarak denedim ama sonuç aynı. Ses yine var.
Artık psikolojik mi bilmiyorum ama ses biraz daha az geldi bana. Aracı en son dün kullanmıştım. Eğer yağ eksikliğinden kaynaklı diyorsak bu biraz mantıklı geldi bana. Aracımı genelde gün aşırı kullanıyorum. Bazen 3-4 gün yatıyor. Bu sürede yağ iyice süzülmüş olduğundan ses bana hep yüksek geliyor olabilir. Hatta sesi duymayan kullanıcılar eğer araçlarını günlük kullanıyorsa sebebi bu olabilir.
Boşaltmadan ekleme yapılabiliyor mu?O zaman geriye kalan feyyaz kardeşim şu
Servise randevu alıcaz şanzıman yağ seviyesinin ölçülmesi talep edilip
Eksikse eklenmesi ve 1 gün sonra test
Oda olmazsabilmiyorum benden bu kadar
![]()
Yapılır bence zaten eksiklikBoşaltmadan ekleme yapılabiliyor mu?
Öyle görünüyor abiO zaman geriye kalan feyyaz kardeşim şu
Servise randevu alıcaz şanzıman yağ seviyesinin ölçülmesi talep edilip
Eksikse eklenmesi ve 1 gün sonra test
Oda olmazsabilmiyorum benden bu kadar
![]()
Bende ses yok en azından şimdilik@Xcorpit39 arayacağım seni öğlen abi dün maçtan dolayı sesin kısıktır diye aramadım
![]()
Bende ses yok en azından şimdilik@Xcorpit39 arayacağım seni öğlen abi dün maçtan dolayı sesin kısıktır diye aramadım
![]()
Höyyyt ne maçı Liverpool mu?![]()
maçtan dolayı bayağ kısıldı hemde
Sende bu ses yoksa, demek ki bu durum kronik bir sorun değil. Konu artık farklı kategorilere ayrılmış durumda:
- Sesi duyup belli bir kilometreden sonra kaybolduğunu söyleyenler,
- Sesi kullanım koşullarına göre hiç duymayanlar,
- İlk günden beri sesi duyup, hiç geçmeyenler.
Benim aklıma yalnızca yaklaşık bir çay bardağı kadar yağ eksikliği olabileceği ihtimali geliyor.
Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum şu an
Evet LiverpoolHöyyyt ne maçı Liverpool mu?
Ben de özellikle mezarlıkta denedim ben de ses duyamadım bu arada
Evet bence herkeste yok bu. Sorunu olanlar koşup foruma üye oluyor zaten hemen gelir yazarlardı bence.Evet Liverpool
Ben Gümrük bahçesinde sessizken denedim bende duyamadım ne uğultu ne de pedal da titreşim.
Ali Sami Yen'e giden şanslılardanım ama Rams Park'a gidemeden taşındım İstanbul'dan.Evet bence herkeste yok bu. Sorunu olanlar koşup foruma üye oluyor zaten hemen gelir yazarlardı bence.
O değil de maç ne maçtı he vallaha billaha keşke statta ben de olsaydım... Bir gün yapacam hiç gitmedim maça ama bir gün sırf maç için İstanbul'a geleceğim