Plastik parçalara bulaşan boyayı nasıl çıkarabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline dsg 1.6 TDİ
Herkese keyifli forumlar diliyorum aracımın mekanik sorunlarını çözdüğüme göre artık kozmetik sorunları ile ilgilenebilirim dedim ve aracımdaki kozmetik sorunları tespit ettim.

yıl başında aracımı kaporta boyaya vermiştim temizlik amaçlı. maskelemeyi güzel yapmamışlar. ön tamponda sis farı çerçevesi gibi plastik parçaların kenarlarına boya bulaşmış. 8 ay oluyor

bu boyayı plastiğe zarar vermeden çıkarmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

2. sorun ise kapı içleri. aracın ikinci sahibiyim ilk sahibi expertiz yaptırırken kötü bir yere götürmüş kapı içlerini tornavida ile kazıyıp boya var mı yok mu diye bakmışlar.

aracı ilk aldığımda rötuş kalemi ile boyamıştım lakin çok iyi olmadı zamanla tekrardan eski haline döndü. bu izleri çelik rötuş yönetimi ile kaybetme şansım var mı?

1 sene önce demir tozu kil temizliği yapıp polisaj yapmıştım aracı emanet verdiğim arkadaşım bilmediğinden aracı otomatik fırçalı yıkamaya sokmuş her tararfı çizik içinde.

el ile polisaj yapıcam makine ile yapamıyorum şu anlık imkanım yok. el ile güzel sonuç alabileceğim ürün önerilerinize ihtiyacım var.

bi kaç seçenek var aslında

yorumlara ekliyorum şimdiden cevaplar için teşekkürler :)

download.jpgdownload1.jpgmeguiars.jpg

bu ürünlerden hangisi ile el ile daha iyi sonuç alırım? amacım mükemmel bir şekilde çizik almak değil güneş vurunca olan hareler ve boya yüzeyindeki oksitlenme gitsin.

üzerine vonixx carnabua wax sürücem. her yıkamada koch chemie pw (protector wax) kullanıyorum

Geri