Plastik parçalara bulaşan boyayı nasıl çıkarabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnstagramda ince garaj isimli bir abi var. epeydir takip ederim detaycı birisi.

El ile pasta için su bazlı kalın pasta ve boya koruma özelliği olan hare giderici almamı söyledi

Koch chemie h9.02 kalın pasta alıcam 250 ml güzel bir akşam aracı yıkayıp sokak lambası altında uğraşıcam. sarı renk yandığı için bütün çizikleri kusurları gösterecektir.

plastik içinde sanayiye gidip bir kaç boyacı ile görüştüm selülozik tiner ile dikkatli bi şekilde silersem çıkacağını söylediler.

beni en çok zorlayacak olan kapı içindeki çizikler boya atmaları. tek çare eski rötuş boyasını kazıyıp yüzeye çelik rötuş çekmek gibi gözüküyor.
daha önce hiç çelik rötuş yapmadım ama youtube dan izlediğim kadarıyla mantığını çözdüm. 1-2 hafta içerisinde sonuçları burda paylaşıyor olucam
Tiner hiç deneme hahveder

@omer merhabalar hocam araçta bir sürü çizik var kılcak olmak üzere benden önceki sahibi tam eşşeğe biner gibi binmiş acaba bu çizikleri polisaj alır mı?

el ile çiziklerin tamamını alamazsınız ama boya üzerindeki oksidasyonu alırsınız.

Aşağı yukarı fiyatı nedir makine ile detailingcide yada makine fiyatı hiç baktınız mı:).
5 bin den başlıyor 10 bin tl ye kadar çıkabiliyor. öncelik araç lifti olan ve sarı ışık kullanan işletmeler olsun. bazı kurnazlar altta kalıyor diye kapı altlarına pastayı vurup geçiyor

Merhaba hocam. polisaj el ile çok yorucu oluyor o yüzden yapmaktan vazgeçtim. önümüzdeki kış gelsin geçsin baharın kaliteli bir yerde polisajını yaptırıcam

zımpara olarak 800 zımpara yaparsınız güzelce yıkayıp kurularsınız opak siyah boya atın üzerine 1 katta vernik atın tamamdır.

karşı aracın boyası geçtiği yeri kalın pasta ile el ile çıkarabilirsiniz. aynı işi beyaz cif ile de yapabilirsiniz çok güçlü bir aşındırıcıdır çoğu çiziği çıkarabilirsiniz bulaşık süngeri ile uygulama yapabilirsiniz.
Dostum cifi daha önce denedik sonuç aldık lastikte çok güzel parlatıyor ayrıca arap sabunuda iş görüyor. Jant’lar için bir tavsiyen var mı böyle balata tozunu alıp cam gibi patlatacak. Asterox güzel sonuç vermiyor malesef cifi jantlarda denemedim krem olduğu için. Cifin sprey ürünüde var ama son 1 yıldır bu markayı tercih etmiyorum boykot listemde

5 bin den başlıyor 10 bin tl ye kadar çıkabiliyor. öncelik araç lifti olan ve sarı ışık kullanan işletmeler olsun. bazı kurnazlar altta kalıyor diye kapı altlarına pastayı vurup geçiyor
istanbulda o paraysa diyarbakırda 6-7 civarıdır neyse bazen paraya kıymak lazım :D.

Dostum cifi daha önce denedik sonuç aldık lastikte çok güzel parlatıyor ayrıca arap sabunuda iş görüyor. Jant’lar için bir tavsiyen var mı böyle balata tozunu alıp cam gibi patlatacak. Asterox güzel sonuç vermiyor malesef cifi jantlarda denemedim krem olduğu için. Cifin sprey ürünüde var ama son 1 yıldır bu markayı tercih etmiyorum boykot listemde
Jantlar için demir tozu temizleyici kullanıyorum FRA-BER valet pro kullanabilirsiniz wieber markasının demir tozuda başarılı.

lastiklere arap sabunu kullanmayın çatlatır. lastik parlatıcı alın.

Merhaba,geçen gün arabamın kaputunu tam ve çamurluğu lokal olmak üzere güneş yanığı sebebi ile macunsuz boyattım 4 binde para aldı adam, şöyle benim sorunum da sizin gibi arkadaş bant koymuş ama nasıl yaptıysa siyah parçaları da griye boyamış alta fotoğrafını bırakıyorum, Bu parçaların üzerine bir de kaputu leş gibi boyamış , boyacılar benim başıma bela böyle ustalık olmaz,siyah parçaları boyamam mı gerekiyor acaba ya da nasıl sökebilirim boyayı hocam cevap buldun mu?

Ekli dosyalar

• 1000069442.jpg
    1000069442.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:

Geri