- İsim
- ㅤ
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Evet ben de maks 105 falan gördüm 0w20 yağ için çok iyiAraç impression 1.5 değil mi üstadım, benim yağ sıcaklığı 107 maksimum gördüm.
Evet ben de maks 105 falan gördüm 0w20 yağ için çok iyiAraç impression 1.5 değil mi üstadım, benim yağ sıcaklığı 107 maksimum gördüm.
Shell 0-20 castrol yağdan 5 derece daha düşük oluyor denedim test ettim aynı yolAraç impression 1.5 değil mi üstadım, benim yağ sıcaklığı 107 maksimum gördüm.
Benim arabadaki Castrol servis Castrol koymuşShell 0-20 castrol yağdan 5 derece daha düşük oluyor denedim test ettim aynı yol
Daha soğuk shell
Castrol ve shell arasında fark var mıdır ?Shell 0-20 castrol yağdan 5 derece daha düşük oluyor denedim test ettim aynı yol
Daha soğuk shell
Bence shell daha iyiCastrol ve shell arasında fark var mıdır ?
Hangisi daha iyidir?
İlginç, iki silindir modu stabil derken, detaylandırabilir misiniz ?Bence shell daha iyi
sürekli castrol kullandım
3 farklı aracım için
Şuan 2 silindir modu bile daha stabil
shell açık ara daha iyi.Castrol ve shell arasında fark var mıdır ?
Hangisi daha iyidir?
Sesi daha azaldı 2 silindirinİlginç, iki silindir modu stabil derken, detaylandırabilir misiniz ?
Yakıt tüketimi ortalaması fark etti mi?
İlginç bu kadar fark olacağını düşünmemiştim.Sesi daha azaldı 2 silindirin
Yağ daha soğuk çok ısınmıyor castrol gibi
Ben gözle görülür bunları gördüm
103 ü gördüm en çokİlginç bu kadar fark olacağını düşünmemiştim.
Halbuki shell yağ kullanan servis fiyatları daha uygun görünüyor.
Özellikle ben iki silindir modu sesinden rahatsızım. Eğer faydası olacaksa bir sonraki bakım için bu yağı tercih edebilirim.
Ben yağ sıcaklığını 107 gördüm en çok.
Sizde yağ sıcaklığı maksimum nereye kadar çıkıyor?
Aracım 1.6 dizel 105lik, Castrol yag var su an, 90 105 arası şehir icinde, uzun yolda ise 115 125 hatta zaman zaman 130 gördüm. Forum haricinde ustalara servislere danıştım bunun normal olduğunu söylediler. Burada ise bu sıcaklıkları gördükçe insan bi sorguluyor normali hangisi103 ü gördüm en çok
Ben ciddi olarak fark gördüm castrolden daha iyi bence
120 üstü sıkıntılıAracım 1.6 dizel 105lik, Castrol yag var su an, 90 105 arası şehir icinde, uzun yolda ise 115 125 hatta zaman zaman 130 gördüm. Forum haricinde ustalara servislere danıştım bunun normal olduğunu söylediler. Burada ise bu sıcaklıkları gördükçe insan bi sorguluyor normali hangisi![]()
Uzun yolda çokça kez 120 üstü gördüm, yağ değişimini 10 binde bir yaptırıyorum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bir sonraki yağ değişiminde yağ soğutucu kontrolü yaptırıcam.120 üstü sıkıntılı
Kötü haberim var başkan yag sogutucun iflas ediyor o sıcaklık özellikle 130 normal değil bende de aynı senin birebir durumun vardı 130 geldiğinde araç kendini korumaya alıyorduUzun yolda çokça kez 120 üstü gördüm, yağ değişimini 10 binde bir yaptırıyorum. Şimdiye kadar bir sorun olmadı ama bir sonraki yağ değişiminde yağ soğutucu kontrolü yaptırıcam.
Korumaya aldigini nasil anladin hocam uyari vs mi verdi? Bir de bu sorunlu ise yetkilide mi degistirmek gerekir parçayı?Kötü haberim var başkan yag sogutucun iflas ediyor o sıcaklık özellikle 130 normal değil bende de aynı senin birebir durumun vardı 130 geldiğinde araç kendini korumaya alıyordu