Durumu takip ediyorum paylaşabilirseniz sevinirim. Yağı ne marka almayı düşünüyorsunuz?
Durumu takip ediyorum paylaşabilirseniz sevinirim. Yağı ne marka almayı düşünüyorsunuz?
Benzer durum bende de passatta başıma geldi,Antalya-Konya dönüşü dik yokuşlarda;araç da yüklü,biraz sıkıştırınca yağ sıcaklığı 123 C'yi gördü.Soğutma suyu sıcaklığı da ilk defa 90 C üzerine çıkmıştı.Hızı düşürerek ve devamında uzun bir mola sonrası her iki sıcaklık da normal/kabul edilebilir değerlere düştü.Kullandığım yağ LM 8973 Top tech.
Benim hararet de ilk defa Muğla Sakar rampasında 110 dereceye çıktı yağ sıcaklığı 125 dereceyi gördü. Hava sıcak demedim klimayı en sıcağa aldım fanı da en sona arabanın içinde biraz piştik ama bu şekilde harereti düşürüp durmadan devam etmiş oldum.Benzer durum bende de passatta başıma geldi,Antalya-Konya dönüşü dik yokuşlarda;araç da yüklü,biraz sıkıştırınca yağ sıcaklığı 123 C'yi gördü.Soğutma suyu sıcaklığı da ilk defa 90 C üzerine çıkmıştı.Hızı düşürerek ve devamında uzun bir mola sonrası her iki sıcaklık da normal/kabul edilebilir değerlere düştü.Kullandığım yağ LM 8973 Top tech.