VW aractan Tesla’ya gecilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmet306
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet306

Katılımcı Üye

İsim
ahmet
Araç
Tiguan Highline 1.5TSI
Selamlar,

20 model Tiguan Highline aracim var. (45bin kmde)
Sene ortasi degistirip sifirlamaya niyetlendim.
Basta tayron istedim fakat vw fiyatlara cok zam yapti.
Bu ay indirim yapmis ama artik bir araca 3,5-4m vermek istemiyorum.
Ozellikle model y 2350 gibi fiyattan sonra.

Asil sorum şu; vw grubu aractan Tesla Model Y gecilir mi?
Soyle bir gozlemim var; Model Y kullanan tayfa genelde megance, civic, clio, egea gibi araclardan gectikleri icin araclarini ove ove bitiremiyorlar.

2018den beri vw arac kullaniyorum, simdi gidip Tesla’ya gecmek attan esege gecmek mi olur?

Mevcut aracima 5 sene daha bineyim diyorum ama o zaman 5 sene sonra muadil bir aracla sifirlamak iyice zorlasacak muhtemelen.

Selamlar,

Soyle bir gozlemim var; Model Y kullanan tayfa genelde megance, civic, clio, egea gibi araclardan gectikleri icin araclarini ove ove bitiremiyorlar.

2018den beri vw arac kullaniyorum, simdi gidip Tesla’ya gecmek attan esege gecmek mi olur?

Mevcut aracima 5 sene daha bineyim diyorum ama o zaman 5 sene sonra muadil bir aracla sifirlamak iyice zorlasacak muhtemelen.
Evde şarj imkanı varsa tabiki neden olmasın.

Tesla araçlarda kaliteden şikayet edenler var. İç malzemeler muhtemelen Tiguan'dan kötüdür. @DifferenceCan Caddy den tesla ya geçti onun yorumları daha doğru olur.

Evde şarj imkanı varsa tabiki neden olmasın.

Tesla araçlarda kaliteden şikayet edenler var. İç malzemeler muhtemelen Tiguan'dan kötüdür. @DifferenceCan Caddy den tesla ya geçti onun yorumları daha doğru olur.
Tesekkurler.
Evde sarz simdilik yok ama takilmiyorum
Hemen dibimizde avmde ac, dc hatta hpc sarz var.

Asil merak ettigim kalite, guven, ikinci el gibi konular.
Mesela bes sene sonra elimdeki 10yasinda tiguan mi daha cok deger kaybetmis olur yoksa 5 yasinda ev arac olan model y mi?

Tesekkurler.
Evde sarz simdilik yok ama takilmiyorum
Hemen dibimizde avmde ac, dc hatta hpc sarz var.

Asil merak ettigim kalite, guven, ikinci el gibi konular.
Mesela bes sene sonra elimdeki 10yasinda tiguan mi daha cok deger kaybetmis olur yoksa 5 yasinda ev arac olan model y mi?
Elektrikli araçların 2. Eli çok zayıf. Muhtemelen Tesla daha çok kaybeder. Çünkü pil teknolojisi de gelişecek 5 yıl sonraki arabalar çok daha uzun menzilli olacak

Selamlar,

Nacizane düşüncem elektrikli araçlar için biraz daha beklemek gerek. Aracınız gayet iyi bir araç. Kendi adıma, var olduğu sürece içten yanmalı motorlardan vazgeçmeyi düşünmüyorum.

Bence koy benzini gec gitsin.Tesladan yalitim konusunda baya sikayet var.Togg alsan indada yazilim falan bisiler…Elektrikli araclar gecen yillarda cok reklamlari donuyordu ne olduysa birden kesildi.Arabaniz zaten highline tiguan…Eldeki parayla baska yatirim yapilir bence …

Geri