- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
Vw yakışmayan hareketlerŞirket aracı olan Egea da okuyor![]()
Yol boyunca takip ettim gerçekten çok iyi çalışıyor ben çok beğendim
Vw yakışmayan hareketlerŞirket aracı olan Egea da okuyor![]()
Tr de Vw olup da tabela okuma aktif çalışan sadece benim araç var galiba şuan. Metin abinin retrofitleri sayesinde oldu tabi. Anlaşılan Doğuş birşey yapmayacak, açmayacak bu fonksiyonu. Dışarıda kodlama yapan yerler belki biraz daha fiyatı düşürür zamanla.VW hariç her araçta çalışıyor sanırım. Sattığım 2024 Qashqai aracımda da çalışıyordu. Şimdiki 2024 T-Cross aracımda tüm tabela okuma kodları aktif olduğu halde çalışmıyor, hatta asistanlar menüsünde dahi görünmüyor, kodlar aktif olduğuna göre çalışmasa dahi ekranda görünmesi gerekiyor ama görünmüyor. Lisans yükleyip aktifleşriren vag firmaları var 10 bin gibi ücret istiyorlar. Doğuş Ticaret bakanlığına şikayet edilse dahi bir sonuç alınacağını sanmıyorum. Bunun en etkili yöntemi vw kullanıcılarının protesto edip başka araçlara yönelmesi, doğuş grubu da kendileri binsin araçlarına..
Metin hocam impression içinde neler var sorabilirmisin rica etsem
Tr de Vw olup da tabela okuma aktif çalışan sadece benim araç var galiba şuan. Metin abinin retrofitleri sayesinde oldu tabi. Anlaşılan Doğuş birşey yapmayacak, açmayacak bu fonksiyonu. Dışarıda kodlama yapan yerler belki biraz daha fiyatı düşürür zamanla.
Kilit ücreti, yapılacak işin kıymetinden maliyetinden daha fazla olacak gibi. Şuan bir şey yaptırmam bu ücretlerle.
sfd2 ile ilgili bir haber yok o zamanŞimdi çıktım kısa ve öz herkes için yazayım…
Mk8 de araçlarda ne yapılıyor ise fiziki Mk8.5 da da aynen yapılıyor…
Mk8 de kilit açma parası min bazen yok bile diyebiliriz…
lakin Mk8.5 da sfd2 için ücret var ve her kanal için şuanki rakam her 12k civarı…
örnek vereyim diyelim bir katlanır ayna takılacak kaç kanalda işlem var ( kanal sayısı için @zulalyol doğrusunu yazarsın)
diyelim üç kanalda işlem yapılacak 3x12k yada kamera takılacak beş kanalda işlem yapılacak 5x12k
bu ücretlerin düşmesi için herkesin sfd2 kilidine çözüm bulması gerek bu ay 12k belki diğer ay 9k olur yada 15k bu firmaların bu işe destek olmaları ile mümkün…
benim mesela discovery promun sfd2 ücretini sormadım bile artık kaç kanalda işlem yapılır bilemiyorumbiraz daha bekleyeceğiz…
tabi bana kamera lazım bana katlanır ayna lazım param var basarım yaparım diyen var arz talep meselesi şuan dükkanımda iki tayron da işlem var, q3 de işlem var, yaptıran yaptırıyor kısaca…
sfd2 ile ilgili bir haber yok o zaman
abi zaten öyle değil miydiVar işteaçılıyor kanal başı 12k
abi zaten öyle değil miydi