Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Garip insanlarız ama aracımızın full olmasını isteriz araca biner binmez tüm özellikleri kapatırız. Araçlarımızda tabela okuma olsa eminim sırf sesli uyarısından rahatsız olduğumuz için kapatmanın bir yolunu ararız :)

VW hariç her araçta çalışıyor sanırım. Sattığım 2024 Qashqai aracımda da çalışıyordu. Şimdiki 2024 T-Cross aracımda tüm tabela okuma kodları aktif olduğu halde çalışmıyor, hatta asistanlar menüsünde dahi görünmüyor, kodlar aktif olduğuna göre çalışmasa dahi ekranda görünmesi gerekiyor ama görünmüyor. Lisans yükleyip aktifleşriren vag firmaları var 10 bin gibi ücret istiyorlar. Doğuş Ticaret bakanlığına şikayet edilse dahi bir sonuç alınacağını sanmıyorum. Bunun en etkili yöntemi vw kullanıcılarının protesto edip başka araçlara yönelmesi, doğuş grubu da kendileri binsin araçlarına..
Tr de Vw olup da tabela okuma aktif çalışan sadece benim araç var galiba şuan. Metin abinin retrofitleri sayesinde oldu tabi. Anlaşılan Doğuş birşey yapmayacak, açmayacak bu fonksiyonu. Dışarıda kodlama yapan yerler belki biraz daha fiyatı düşürür zamanla.

Metin hocam impression içinde neler var sorabilirmisin rica etsem

Şimdi çıktım kısa ve öz herkes için yazayım…

Mk8 de araçlarda ne yapılıyor ise fiziki Mk8.5 da da aynen yapılıyor…

Mk8 de kilit açma parası min bazen yok bile diyebiliriz…

lakin Mk8.5 da sfd2 için ücret var ve her kanal için şuanki rakam her 12k civarı…

örnek vereyim diyelim bir katlanır ayna takılacak kaç kanalda işlem var ( kanal sayısı için @zulalyol doğrusunu yazarsın :) )
diyelim üç kanalda işlem yapılacak 3x12k yada kamera takılacak beş kanalda işlem yapılacak 5x12k

bu ücretlerin düşmesi için herkesin sfd2 kilidine çözüm bulması gerek bu ay 12k belki diğer ay 9k olur yada 15k bu firmaların bu işe destek olmaları ile mümkün…

benim mesela discovery promun sfd2 ücretini sormadım bile artık kaç kanalda işlem yapılır bilemiyorum🫣 biraz daha bekleyeceğiz…

tabi bana kamera lazım bana katlanır ayna lazım param var basarım yaparım diyen var arz talep meselesi şuan dükkanın da iki tayron da işlem var, q3 de işlem var, yaptıran yaptırıyor kısaca…

Son düzenleme:
Tr de Vw olup da tabela okuma aktif çalışan sadece benim araç var galiba şuan. Metin abinin retrofitleri sayesinde oldu tabi. Anlaşılan Doğuş birşey yapmayacak, açmayacak bu fonksiyonu. Dışarıda kodlama yapan yerler belki biraz daha fiyatı düşürür zamanla.

Aynen işte oda discovery pro olmasından kaynaklı işlem yapılırken herşeyi açılıyor…

@umut01 senin yeni aldığın araçta discovery pro varmıydı var ise tabela okuma çalışıyormu..

Son düzenleme:
Şimdi çıktım kısa ve öz herkes için yazayım…

Mk8 de araçlarda ne yapılıyor ise fiziki Mk8.5 da da aynen yapılıyor…

Mk8 de kilit açma parası min bazen yok bile diyebiliriz…

lakin Mk8.5 da sfd2 için ücret var ve her kanal için şuanki rakam her 12k civarı…

örnek vereyim diyelim bir katlanır ayna takılacak kaç kanalda işlem var ( kanal sayısı için @zulalyol doğrusunu yazarsın :) )
diyelim üç kanalda işlem yapılacak 3x12k yada kamera takılacak beş kanalda işlem yapılacak 5x12k

bu ücretlerin düşmesi için herkesin sfd2 kilidine çözüm bulması gerek bu ay 12k belki diğer ay 9k olur yada 15k bu firmaların bu işe destek olmaları ile mümkün…

benim mesela discovery promun sfd2 ücretini sormadım bile artık kaç kanalda işlem yapılır bilemiyorum🫣 biraz daha bekleyeceğiz…

tabi bana kamera lazım bana katlanır ayna lazım param var basarım yaparım diyen var arz talep meselesi şuan dükkanımda iki tayron da işlem var, q3 de işlem var, yaptıran yaptırıyor kısaca…
sfd2 ile ilgili bir haber yok o zaman

abi zaten öyle değil miydi

Hayır bir süredir açılamıyordu tamamen kapatmışlardı ve rakam net değildi bu ay için net:) diğer ay ne olur kestirmek zor…

Retrofit olayı çok iyi oluyordu wag grubu için. Bu konuda bizim için iyi bir gelişme olmazsa başka maceralara kaçabilirim. Zaten kapı gıcırdamasından canım sıkılıyor bu ara. Hem fitiller hem dıştaki piyano blacklerden gacur gucur ses geliyor araba her esnediğinde. Bir alman otomobiline yakışmayan kalitesizlikler..

Geri