Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bu özellik gelse de bizim araçlara gelmez artık. bir yandan da iyi işte düt düt ötmüyor 🤣

bu özellik gelse de bizim araçlara gelmez artık. bir yandan da iyi işte düt düt ötmüyor 🤣
Bazı bölgelerde radar tabelası oluyor hız sınırı kaçtı ya burda diye o kadar çok yaşadım ki anlatamam. Yüzde yüz tüm tabelalara dikkat edemiyorsun. Olsun binince kapatalım ya sesi daha iyi bence.

Mail attık toplu şekilde / telefona geri dönüş oldu
Bize verilen cevap şu oldu: "Türkiye'deki tabelalar uyumsuz." Bu yüzden Volkswagen tarafında tabela okuma sistemi bu şekilde çalışıyormuş.

Peki o zaman bir soru soralım: Eğer gerçekten sorun Türkiye'deki tabelalarsa, neden sadece Volkswagen araçlarında böyle bir değişiklik yapılıyor?
Aynı tabelaları okuyan Clio, Opel ve diğer markaların sistemleri de mi pasif hale getirilecek?

Belli ki anlatılan gerekçe ile yaşanan durum birbirini tutmuyor.
Ortada söylenenden farklı bir durum var gibi görünüyor.
Açıkçası burada başka bir film dönüyor ve kullanıcılar tatmin edici olmayan açıklamalarla geçiştiriliyor hissi oluşuyor.

Bu işin içinde çok farklı bir durum var.
Uyarlasınlar o zaman bir zahmet.

Volkswagen markasına lafım yok ve arabamı da çok seviyorum ama şimdiye kadar kullandığım araçların içinde satış sonrası destek konusunda gördüğüm en vasat marka oldu benim için. Arabanın eksikleri, sorunları var ne desek adamlara yazılım, normal, bu modeller böyle gibi esnaf ağızı. Utanmadan bana çift kat boyalı arabayı standart boya kalınlığıymış gibi vermeye çalıştı bu adamlar. Paşa paşa da plakası çıkmış 1.500 km deki arabayı iade aldırdım, ama ben tüketici olarak neden bedelini ödediğim fonksiyonu kullanamıyorum? Arabanın kapıları arabadan uzaklaşınca neden kafasına göre bir kilitliyor bir kilitlemiyor. Sorunu çözemiyorsunuz madem yazılımdan sesli ikazını açın kardeşim diyorum, yok açamayız öyle bir uygulama yok derler, cam kapama tuşuna basınca bazen cam açılıyor, tek tıkla indir kaldır çalışmayabiliyor ama serviste yapmadığı veya benim çektiğim videoyu geçersiz saydıkları için çözümde sunmuyorlar. Eski arabanın silecekleri araba sıfırken cayır cayır ötüyordu resmen camda atlıyordu neymiş silecek suyunu servisten almazsak garanti bozulurmuş....... neymiş serviste ses yapmadığı için kabul edemezlermiş. Her şeye bir bahaneleri var yani. Velhasıl kelam bu tabela okuma konusunu da çözme ihtimalleri bence yok, uğraşmıyorlardır bile.

Uyarlasınlar o zaman bir zahmet.

Volkswagen markasına lafım yok ve arabamı da çok seviyorum ama şimdiye kadar kullandığım araçların içinde satış sonrası destek konusunda gördüğüm en vasat marka oldu benim için. Arabanın eksikleri, sorunları var ne desek adamlara yazılım, normal, bu modeller böyle gibi esnaf ağızı. Utanmadan bana çift kat boyalı arabayı standart boya kalınlığıymış gibi vermeye çalıştı bu adamlar. Paşa paşa da plakası çıkmış 1.500 km deki arabayı iade aldırdım, ama ben tüketici olarak neden bedelini ödediğim fonksiyonu kullanamıyorum? Arabanın kapıları arabadan uzaklaşınca neden kafasına göre bir kilitliyor bir kilitlemiyor. Sorunu çözemiyorsunuz madem yazılımdan sesli ikazını açın kardeşim diyorum, yok açamayız öyle bir uygulama yok derler, cam kapama tuşuna basınca bazen cam açılıyor, tek tıkla indir kaldır çalışmayabiliyor ama serviste yapmadığı veya benim çektiğim videoyu geçersiz saydıkları için çözümde sunmuyorlar. Eski arabanın silecekleri araba sıfırken cayır cayır ötüyordu resmen camda atlıyordu neymiş silecek suyunu servisten almazsak garanti bozulurmuş....... neymiş serviste ses yapmadığı için kabul edemezlermiş. Her şeye bir bahaneleri var yani. Velhasıl kelam bu tabela okuma konusunu da çözme ihtimalleri bence yok, uğraşmıyorlardır bile.

Yok efendim Türkiye'deki tabelalar uyumsuzmuş.
Eee ne olacak şimdi?
Memleketteki bütün tabelaları mı değiştirecekler?
50 marka araba cayır cayır tabela okuyo.
Sırf VW'ye kapatıp diğerleri devam mı edecek?
Saçmalığın daniskası.
Araç ipsala sınır kapısından çıktığı gibi şakır şakır, hatasız okuyo zaten.
Ben bu işte teknikten çok başka hesaplar olduğunu düşünüyorum.
Bizim boyumuzu aşan bir mevzu var gibi ama açık açıkta söylemiyolar.
Yazılım ekibimiz çalışıyor diyorlar.

Geri