Uyarlasınlar o zaman bir zahmet.
Volkswagen markasına lafım yok ve arabamı da çok seviyorum ama şimdiye kadar kullandığım araçların içinde satış sonrası destek konusunda gördüğüm en vasat marka oldu benim için. Arabanın eksikleri, sorunları var ne desek adamlara yazılım, normal, bu modeller böyle gibi esnaf ağızı. Utanmadan bana çift kat boyalı arabayı standart boya kalınlığıymış gibi vermeye çalıştı bu adamlar. Paşa paşa da plakası çıkmış 1.500 km deki arabayı iade aldırdım, ama ben tüketici olarak neden bedelini ödediğim fonksiyonu kullanamıyorum? Arabanın kapıları arabadan uzaklaşınca neden kafasına göre bir kilitliyor bir kilitlemiyor. Sorunu çözemiyorsunuz madem yazılımdan sesli ikazını açın kardeşim diyorum, yok açamayız öyle bir uygulama yok derler, cam kapama tuşuna basınca bazen cam açılıyor, tek tıkla indir kaldır çalışmayabiliyor ama serviste yapmadığı veya benim çektiğim videoyu geçersiz saydıkları için çözümde sunmuyorlar. Eski arabanın silecekleri araba sıfırken cayır cayır ötüyordu resmen camda atlıyordu neymiş silecek suyunu servisten almazsak garanti bozulurmuş....... neymiş serviste ses yapmadığı için kabul edemezlermiş. Her şeye bir bahaneleri var yani. Velhasıl kelam bu tabela okuma konusunu da çözme ihtimalleri bence yok, uğraşmıyorlardır bile.