Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Türkiye de yol köprü yaptılar diyenler için:
Dereköy - Nessebar arasında gidip geldim. O kısım için söyleyebileceklerim

• yol asfalt kalitesi TR den çok daha iyi
  • yolların eğimleri de uygun
  • kavşaklar mükemmel ötesi iyi inanılmaz
  • işaretlemeler şerit ayrımları mükemmel
  • trafik lambaları aynı şekilde
  • hız uyarı levhaları her yerde ve çevre yolunda her 500 m de hız levhası var
  • her yerde radar hız kontrolü var
  • sürücüler kurallara hız sınırlarına mükemmel uyuyor
  • tüm sokaklarda park yerleri çizgi ile işaretli ve numaralandırılmış
  • park edilmesi yasak aracın çekileceği yerlerde kaplama sarı çizgilerle özellikle zigzag işaretlenmiş
  • tekrar yazayım kavşakların boyutu, giriş çıkışları, şeritleri mükemmel

Kimse hikaye anlatmasın yol köprü diye. Bulgaristan ın bile yol ve trafiği bizden 500 yıl ileride.

Ekli dosyalar

• IMG_5090.jpeg
    IMG_5090.jpeg
    616.1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_5089.jpeg
    IMG_5089.jpeg
    301.2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5088.jpeg
    IMG_5088.jpeg
    275.6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_5081.jpeg
    IMG_5081.jpeg
    258.9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5065.jpeg
    IMG_5065.jpeg
    408.2 KB · Görüntüleme: 26

Bulgar pasaport kontrolünden geçer geçmez daha sınırda iken trafik işaretleri kullanım alanı dışı dedi ve tabela okumalarım gitti :((

Ekli dosyalar

• IMG_5092.jpeg
    IMG_5092.jpeg
    244.4 KB · Görüntüleme: 24
Türkiye de yol köprü yaptılar diyenler için:
Dereköy - Nessebar arasında gidip geldim. O kısım için söyleyebileceklerim

• yol asfalt kalitesi TR den çok daha iyi
  • yolların eğimleri de uygun
  • kavşaklar mükemmel ötesi iyi inanılmaz
  • işaretlemeler şerit ayrımları mükemmel
  • trafik lambaları aynı şekilde
  • hız uyarı levhaları her yerde ve çevre yolunda her 500 m de hız levhası var
  • her yerde radar hız kontrolü var
  • sürücüler kurallara hız sınırlarına mükemmel uyuyor
  • tüm sokaklarda park yerleri çizgi ile işaretli ve numaralandırılmış
  • park edilmesi yasak aracın çekileceği yerlerde kaplama sarı çizgilerle özellikle zigzag işaretlenmiş
  • tekrar yazayım kavşakların boyutu, giriş çıkışları, şeritleri mükemmel

Kimse hikaye anlatmasın yol köprü diye. Bulgaristan ın bile yol ve trafiği bizden 500 yıl ileride.
Siyasete girecek ama yol da yapmadılar, yaptırdılar

Yap işlet devret projelerinde belli sayıda araç geciş garantisi veriyorlar şirketlere.

Eee bunda ne var? Eğer belli sayıda araç geçmezse aradaki farkı devlet, ihaleyi alan firmaya ödüyor.

Osmangazi Köprüsünden geçmeyen her araç başı parayı, devlet kasasından şirkete ödüyor. Ve bu 30 yıl boyunca devam edecek

E devlet kim? Devlet biziz. Cebimizden ödüyoruz resmen. Şimdi yol mu yaptın sen? Köprü mu yaptın sen? Yine Halk ödüyor köprüleri yolları. Hem de geçmemesine rağmen!

Siyasete girecek ama yol da yapmadılar, yaptırdılar

Yap işlet devret projelerinde belli sayıda araç geciş garantisi veriyorlar şirketlere.

Eee bunda ne var? Eğer belli sayıda araç geçmezse aradaki farkı devlet, ihaleyi alan firmaya ödüyor.

Osmangazi Köprüsünden geçmeyen her araç başı parayı, devlet kasasından şirkete ödüyor. Ve bu 30 yıl boyunca devam edecek

E devlet kim? Devlet biziz. Cebimizden ödüyoruz resmen. Şimdi yol mu yaptın sen? Köprü mu yaptın sen? Yine Halk ödüyor köprüleri yolları. Hem de geçmemesine rağmen!
TAG Otoyolunu (Pozantı-Mersin-Tarsus-Adana-Osmaniye-Gaziantep-Şanlıurfa) özelleştirme planları kuruluyormuş. Twitter da birisi özelleştirmeyi savunmuş 'Yolların halini görmüyor musunuz, berbat ötesi yollar, devletin bununla ilgilenecek vakti yok vs ' diyerek.

Ben o yolu senede 5-6 defa kullanıyorum, memleket harici iş çıkarsa belki 15-20 kez... Ankara'dan-Gaziantep'e giderken veya dönerken Toplamda Niğde otoyolunu saymazsam KGM nin yollarına tek gidiş için 200 lira gibi bir ücret ödüyorum. Bir tek bozuk olan kısım Pozantı-tekir kısmı (ki bozuk değil gayet de güzel yol) Adana-Antep arası ise kaymak gibi 10 numara yol (her sene çalışma yapılıyor böyle olması lazım zaten :) )

Şimdi bu yol özelleşirse 200 lira ücret olacak 2200 lira. Ben neden 3 şeritli ve birebir aynısı olacak olan otoyola durduk yere fazla vereceğim. Sırf yaşlı olan büyüklerimi görmek için git gel 4500 lira para yapacak sadece YOL parası. 1 senede 20-25 bin lira sadece Yola para mı ödeyeceğim ben ???

TAG Otoyolunu (Pozantı-Mersin-Tarsus-Adana-Osmaniye-Gaziantep-Şanlıurfa) özelleştirme planları kuruluyormuş. Twitter da birisi özelleştirmeyi savunmuş 'Yolların halini görmüyor musunuz, berbat ötesi yollar, devletin bununla ilgilenecek vakti yok vs ' diyerek.

Ben o yolu senede 5-6 defa kullanıyorum, memleket harici iş çıkarsa belki 15-20 kez... Ankara'dan-Gaziantep'e giderken veya dönerken Toplamda Niğde otoyolunu saymazsam KGM nin yollarına tek gidiş için 200 lira gibi bir ücret ödüyorum. Bir tek bozuk olan kısım Pozantı-tekir kısmı (ki bozuk değil gayet de güzel yol) Adana-Antep arası ise kaymak gibi 10 numara yol (her sene çalışma yapılıyor böyle olması lazım zaten :) )

Şimdi bu yol özelleşirse 200 lira ücret olacak 2200 lira. Ben neden 3 şeritli ve birebir aynısı olacak olan otoyola durduk yere fazla vereceğim. Sırf yaşlı olan büyüklerimi görmek için git gel 4500 lira para yapacak sadece YOL parası. 1 senede 20-25 bin lira sadece Yola para mı ödeyeceğim ben ???
200 liralık yok 2200 olunca sonra enflasyon neden düşmüyor diye de bizi suçlarlar, tüketime devam ediyorlar derler.

O yollar içinde kötü olan sadece adana mersin otobanı. Sol şeritte çok bozuk kısım var ama düzeltilebilir cok rahat. Dediğiniz gibi geri kalan yollar zaten baya iyi durumda.

Almanya da müteahhitlere yol yaptırdıklarında ücretin %20 sini devlet ödemeyip tutuyormuş.

Beş yıl içinde olacak olan arıza ve bozukluklari onarması için o %20 rezervi tutup, gereken onarımlar için onu kullanıyorlarmış.

Bizdeki gibi kazıklamak için geçiş garantisi, önündeki 5 yılı da masraf yapmıyor devlet.

Dedi bir Bulgaristan Vatandaşı tanıdık.

Almanya da müteahhitlere yol yaptırdıklarında ücretin %20 sini devlet ödemeyip tutuyormuş.

Beş yıl içinde olacak olan arıza ve bozukluklari onarması için o %20 rezervi tutup, gereken onarımlar için onu kullanıyorlarmış.

Bizdeki gibi kazıklamak için geçiş garantisi, önündeki 5 yılı da masraf yapmıyor devlet.

Dedi bir Bulgaristan Vatandaşı tanıdık.
Bizim ihale kanununda da yüzde 5 veya 10 gibi (emin değilim) bir miktar belli süre aynı amaçla tutuluyor.

Geri