Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yav ne yazılımı allah rızası icin. bir cümle öğrenmişler her zaman aynı şeyi söylüyorlar. ufak hata var yazılım gelcek bekleyin (2 sene oldu gelmedi). trafik levha tanımıyor yazılım gelcek bekleyin(2 sene oldu gelmedi). her zaman aynı muhabbet. milleti kandırmanın yolunu bulmuşlar böyle başından atıyorlar. golf 7 lerde trafik levha calısıyor da 8 de mi calısmıyor :D. neyin yazılımı bu dünyanın en basit işi. isteseler 1 haftaya komple kodlarlar ama külliyen yalan. yazılım falan gelmez bakın görün.

Yine arandım:) çalışmalar devam ediyormuş arayan ipek hanım, kendisine çalışma olduğuna dair bana bir belge verir misiniz dedim fakat o konuşmalarımız kayıt altında belge yerine geçiyor diyince, ben yazılı görsel istiyorum dedim :) bu şekilde veremiyormuş, konuşmalarımızı Almanya’ya mail atacağım dedim, atabilirsiniz biz de bekliyoruz yazılımı dedi:)

IMG_4022.jpeg
Beni de aradılar açmadım senin bu mesajı görünce. Sinir edecekler çünkü durduk yere

güncelleme :D

Doğuş Oto’yu aradım ve mail attım ancak henüz bir geri dönüş alamadım.
“talebiniz alınmıştır” şeklinde bilgilendirme dahi gelmedi dedim.

:D:DGörüştüğüm teknik yetkili, Dün yaklaşık 10 adet mail geldiğini, IT biriminin bunları oltalama olarak değerlendirdiğini ve bu nedenle cevap verilmemesi yönünde bilgilendirme yaptığını ifade etti.Bizde o yüzden geri dönüş yapmadık dedi

10 maili klasörlemişler üretici ve ilgili ekibe bilgi vermişler kesin geri dönüş yapılacağını belirtti.
Gönderdiğimiz maillerin aynı olduğunuda özellikle söyledi :D
@metinkar
@omer
@Brk34
@calik
@EmirB
@figo
@CanSly
Ben henüz göndermedim. Bir ara göndereceğim

Yetkililere hiçbirşey sormanıza gerek yok onlar hep abuk sabuk bahaneler üretirler, bana da genel kurmay izin vermiyor diye saçma bahane üretmişlerdi, halbuki diğer çoğu farklı model araçlarda bu özellik çalışıyor. Kameranız yeni 2Q ise Lisans yüklenmesi gerekiyor. 3Q eski kamera ise ilgili kodlamaları aktifleştirince çalışıyor. Benim 2024 T-Cross aracımın tüm ilgili kodları açık kamera 2Q ama lisans yüklenmediği için çalışmadığı gibi. Menülerde görünmüyor bile. Bu işi ücretli yapan firmalar var yurtdışından lisans alıyorlar sanırım.

Geri