Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

17292.jpgbana bu şekilde döndüler hem almanca hem İngilizce olarak. İlgili kişilere iletilmiş diyor.
Herkese gelen talabinizi aldık maili. Aldın ama çözüm üret mail değil

güncelleme :D

Doğuş Oto’yu aradım ve mail attım ancak henüz bir geri dönüş alamadım.
“talebiniz alınmıştır” şeklinde bilgilendirme dahi gelmedi dedim.

:D:DGörüştüğüm teknik yetkili, Dün yaklaşık 10 adet mail geldiğini, IT biriminin bunları oltalama olarak değerlendirdiğini ve bu nedenle cevap verilmemesi yönünde bilgilendirme yaptığını ifade etti.Bizde o yüzden geri dönüş yapmadık dedi

10 maili klasörlemişler üretici ve ilgili ekibe bilgi vermişler kesin geri dönüş yapılacağını belirtti.
Gönderdiğimiz maillerin aynı olduğunuda özellikle söyledi :D
@metinkar
@omer
@Brk34
@calik
@EmirB
@figo
@CanSly
bunlardan bir sey olmaz. benim umudum 0

güncelleme :D

Doğuş Oto’yu aradım ve mail attım ancak henüz bir geri dönüş alamadım.
“talebiniz alınmıştır” şeklinde bilgilendirme dahi gelmedi dedim.

:D:DGörüştüğüm teknik yetkili, Dün yaklaşık 10 adet mail geldiğini, IT biriminin bunları oltalama olarak değerlendirdiğini ve bu nedenle cevap verilmemesi yönünde bilgilendirme yaptığını ifade etti.Bizde o yüzden geri dönüş yapmadık dedi

10 maili klasörlemişler üretici ve ilgili ekibe bilgi vermişler kesin geri dönüş yapılacağını belirtti.
Gönderdiğimiz maillerin aynı olduğunuda özellikle söyledi :D
@metinkar
@omer
@Brk34
@calik
@EmirB
@figo
@CanSly

Bana da mail gelmedi fakat dün dediğim gibi arandım…

Ben her gün bunlara mail aracağım ne oldu daha ne kadar bekleyeceğiz diye.

IMG_4015.jpeg

Son düzenleme:
Bugün tekrar bir mail attım mail‘de kendim yazdım resmi belge istiyorum neden bizi mağdur ediyorsunuz diye gelen cevap buyrun beyler sorun kimdeymiş görün…

IMG_4016.jpeg

IMG_4017.jpeg

Bugün tekrar bir mail attım mail‘de kendim yazdım resmi belge istiyorum neden bizi mağdur ediyorsunuz diye gelen cevap buyrun beyler sorun kimdeymiş görün…

IMG_4016.jpeg

IMG_4017.jpeg
Klasik Doğuş. Uğraşmak istemiyorlar. Uğraşsalar yapılamayacak bir iş değil.

Bizim tabelalar Avrupa ile nerdeyse komple aynı değil mi? Ben bunu da anlamiyorum

Klasik Doğuş. Uğraşmak istemiyorlar. Uğraşsalar yapılamayacak bir iş değil.

Bizim tabelalar Avrupa ile nerdeyse komple aynı değil mi? Ben bunu da anlamiyorum

Aynen adam yazmış zaten bizlik bir sorun yok sorun onlarda diye yani yazılım falan bekliyoruz demeleri yalan olduğu belli oldu…

Aynen adam yazmış zaten bizlik bir sorun yok sorun onlarda diye yani yazılım falan bekliyoruz demeleri yalan olduğu belli oldu…
Aynen öyle abi biz burda olsanız zaten yaparız
Sizinkiler beceriksiz diyor resmen

Bu maili aynen doğuşa da iletip bana yazılım bekliyoruz dediniz gibi bir şey desene abi bakalım nolcak? Vallaha komikler

Bu maili aynen doğuşa da iletip bana yazılım bekliyoruz dediniz gibi bir şey desene abi bakalım nolcak? Vallaha komikler

İlettim ilettim hatta çok teşekkür ederim sorunumuzun doğuş oto tarafından çözüleceğini anladım diyerek yolladım onlar da bilgi yollar…

IMG_4018.jpeg

Geri