figo
Üye
Abi alıştıracaksın bizi harbiyeye sayende abonmanı olduk geçen yazO zaman bende Harbiyeden yaz konserlerine 1 çift bilet ayarlarımbu sefer h sonu denk gelene gideriz
Abi alıştıracaksın bizi harbiyeye sayende abonmanı olduk geçen yazO zaman bende Harbiyeden yaz konserlerine 1 çift bilet ayarlarımbu sefer h sonu denk gelene gideriz
Herkese gelen talabinizi aldık maili. Aldın ama çözüm üret mail değil
Abi alıştıracaksın bizi harbiyeye sayende abonmanı olduk geçen yaz![]()
Talep almışlar perşembe cuma yanıt gelir saat orda şuan 13:00
bunlardan bir sey olmaz. benim umudum 0güncelleme
Doğuş Oto’yu aradım ve mail attım ancak henüz bir geri dönüş alamadım.
“talebiniz alınmıştır” şeklinde bilgilendirme dahi gelmedi dedim.
Görüştüğüm teknik yetkili, Dün yaklaşık 10 adet mail geldiğini, IT biriminin bunları oltalama olarak değerlendirdiğini ve bu nedenle cevap verilmemesi yönünde bilgilendirme yaptığını ifade etti.Bizde o yüzden geri dönüş yapmadık dedi
10 maili klasörlemişler üretici ve ilgili ekibe bilgi vermişler kesin geri dönüş yapılacağını belirtti.
Gönderdiğimiz maillerin aynı olduğunuda özellikle söyledi
@metinkar
@omer
@Brk34
@calik
@EmirB
@figo
@CanSly
clio'da bile var clio yani şıkır şıkır çalışıyorbunlardan bir sey olmaz. benim umudum 0
güncelleme
Doğuş Oto’yu aradım ve mail attım ancak henüz bir geri dönüş alamadım.
“talebiniz alınmıştır” şeklinde bilgilendirme dahi gelmedi dedim.
Görüştüğüm teknik yetkili, Dün yaklaşık 10 adet mail geldiğini, IT biriminin bunları oltalama olarak değerlendirdiğini ve bu nedenle cevap verilmemesi yönünde bilgilendirme yaptığını ifade etti.Bizde o yüzden geri dönüş yapmadık dedi
10 maili klasörlemişler üretici ve ilgili ekibe bilgi vermişler kesin geri dönüş yapılacağını belirtti.
Gönderdiğimiz maillerin aynı olduğunuda özellikle söyledi
@metinkar
@omer
@Brk34
@calik
@EmirB
@figo
@CanSly

Klasik Doğuş. Uğraşmak istemiyorlar. Uğraşsalar yapılamayacak bir iş değil.
Klasik Doğuş. Uğraşmak istemiyorlar. Uğraşsalar yapılamayacak bir iş değil.
Bizim tabelalar Avrupa ile nerdeyse komple aynı değil mi? Ben bunu da anlamiyorum
Aynen öyle abi biz burda olsanız zaten yaparızAynen adam yazmış zaten bizlik bir sorun yok sorun onlarda diye yani yazılım falan bekliyoruz demeleri yalan olduğu belli oldu…
Bu maili aynen doğuşa da iletip bana yazılım bekliyoruz dediniz gibi bir şey desene abi bakalım nolcak? Vallaha komiklerAynen adam yazmış zaten bizlik bir sorun yok sorun onlarda diye yani yazılım falan bekliyoruz demeleri yalan olduğu belli oldu…