Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aria26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ula türkiyede çalışmaması ne bildiğin özelliği tr ye kapamışlar saçmalıgı kes.

Sizce ileride gerçekten açarlar mı ? Bir çalışma yapıyorlar mıdır yoksa güncelleme ile gelecek diye bizi mi oyalıyorlar ?

Hayır bu 8.5 larda çoğunda tabela okuma yok uyarısı alıyordu. Forumdan biri Yunanistan a girince çalıştığını falan söylemişti. Ayrıca navigasyon ile alakası yok tabela okumanın. Harita olmayan çok arabada gördüm tabela okuma
Bulgaristana girdikten sonra çalışır, Sırbistan’da kaybolur Macaristan’a girince tekrar aktif olur kısaca Avrupa ülkelerinde sorunsuz çalışır.

Sizce ileride gerçekten açarlar mı ? Bir çalışma yapıyorlar mıdır yoksa güncelleme ile gelecek diye bizi mi oyalıyorlar ?
Evet oyalıyorlar hatta resmen bilerek yalan söylüyorlar. Bana da Asker güvenlik için bu özelliği uygulatmıyor güncelleme gelirse sizi çağıracağız zaten hiçbir araçta bu çalışmıyor gibi saçma sapan bahaneler uydurdular. Bu söz üzerine yarınsı gün vw den tamamen ayrılmak için aracımı satılığa çıkardım şimdi son kasa Qashqai var bu özellik süper çalışıyor.

Uzun yolda yakaladığım bazı tabelalar.

Ekli dosyalar

• 20260314_160014.jpg
    20260314_160014.jpg
    10.7 KB · Görüntüleme: 24
  • 20260314_160031.jpg
    20260314_160031.jpg
    7.6 KB · Görüntüleme: 24
  • VideoCapture_20260315-204328.jpg
    VideoCapture_20260315-204328.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 23
  • VideoCapture_20260315-204354.jpg
    VideoCapture_20260315-204354.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 25
2024 yılında ilk Golf'ü aldığımda araba sürekli ikaz veriyordu, servise söylediğimde güncelleme bekleniyor isterseniz kapatalım ikaz vermez dediler, kapattırmadım binde bir de olsa bazen algılıyordu. 2025 aldığımda direk kapalı geldi arabada özellik, ikaz vs yok, yine sordum güncelleme gelince açılacak dediler, araba kasa değiştirecek neredeyse ne güncellemeymiş :LOL:.

2024 yılında ilk Golf'ü aldığımda araba sürekli ikaz veriyordu, servise söylediğimde güncelleme bekleniyor isterseniz kapatalım ikaz vermez dediler, kapattırmadım binde bir de olsa bazen algılıyordu. 2025 aldığımda direk kapalı geldi arabada özellik, ikaz vs yok, yine sordum güncelleme gelince açılacak dediler, araba kasa değiştirecek neredeyse ne güncellemeymiş :LOL:.
güncelleme falan gelmez külliyen yalan

güncelleme falan gelmez külliyen yalan
Aynı fikirdeyim, tamamen oyalama taktiği. Benim 2024 arabada arka kapı bazen açılmıyordu ona da güncelleme gelecek diyorlardı. Şimdiki arabada da mesela Keyless Go doğru düzgün çalışmıyor; kapıları açarken sorun yok hep açıyor ama uzaklaşınca kilitlemediği çok oluyor, sürekli dönüp aynalar katlandı mı diye kontrol için bakmam gerekiyor. Bunun içinde güncelleme gelecek diyorlar, kapı kilitlenince sesli ikazı açın en azından ses gelmezse kilitlemediğini anlarım dönüp dönüp bakmam gerekmez diyorum VW izin vermiyor açamayız diyorlar.

Toplu mail atarsak bu iş yürür.
1-2 kişi çağrı merkezine sorsa takmazlar, ama toplu hareket edersen hem Türkiye’de hem Almanya’da ses getirir.

Toplu mail atarsak bu iş yürür.
1-2 kişi çağrı merkezine sorsa takmazlar, ama toplu hareket edersen hem Türkiye’de hem Almanya’da ses getirir.
tamam ben varım başlayalım. hem almanyaya hem doğuş vw ye mail atalım

Geri