Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

İnşallah kısa zamanda istediğin gibi olur abi.

Midline Plus mk7 varken: "vay be şu da yapılıyormuş, bu da eklenebiliyormuş" diye şaşırıyordum.

Şimdiyse tam tersi oldu 😀

Bu arada otomatik park etmeyi denemedim hala hep unutuyorum.
Zaten otomatik parkı açasıya kadar kendiniz 10 kere Park edersiniz😂

O özellik hanım ablalara daha çok hitap ediyor

Yer çok darsa olabilir aslında ama dar yere giriyor mu sistem bilmiyorum nasıl oluyor
Caddy nin PLA sı daracık yere bile sokuyordu arabayı, bazen acaba kurtarır mı falan diye düşünürken PLA tık diye park ediyordu, tabi bazen afallıyor bu sistemler her zaman dikkat etmek lazım.

Araçta SFD2 koruması olduğu için hiç müdahale edilmedi vass ile olurmu bilemem ama Aracın orijinalinde tabela okuma var ve T-Cross olanların hiç birinde çalışmıyormuş, bazılarında ise asistanlar menüsünde göründüğü halde çalışmıyormuş. 1 yıldır servis yazılım gelecekmiş sonrasında düzelir diyormuş ama ben buna inanmıyorum bence insanları başlarından savuyorlar. Aracı satarken donanım kitapçıklarına Tabela okuma yazmasını biliyorlar. Çoğu kişilerin beğenmediği araçlarda olup çalışan özellik bunlarda çalışmıyor olacak iş değil.

Merhaba

Tabela okuma sistemini aktif edebilirim . SFD2 kodlamasını Türkiye çapında yapıyoruz . Her türlü sorun için ulaşabilirsiniz

Herkese merhaba, az önce araca bindim ve tabela okuma uyarısı verdi, zaten normalde çalışmıyordu ama şimdi hem uyarı veriyor hem de hız limitini göstermeye başladı. VW aktif mi etti acaba?IMG_3017.jpeg921FC2F3-D3A1-4BB3-9677-41E6004D589E.jpeg
Servise gidin o özellik Türkiye’de olmadığı için kapatiyorlar , eğer yeni güncellemelerle gelirse servis ilgili ise bilgi verir size 2024 golf 8.5 vardı ilk önce mail falan çektiler yurtdışına 1 hafta bekledikten sonra servis aradı goturdum aracı o özelliği kapattılar sürekli uyarı veriyordu

Merhaba

Tabela okuma sistemini aktif edebilirim . SFD2 kodlamasını Türkiye çapında yapıyoruz . Her türlü sorun için ulaşabilirsiniz
Yeriniz nerede ve ücreti nedir? Benim sorun kodlama sorunu olmayabilir çünkü tabela okuma kodlarının tümü aktif zaten kadrandaki menüsünde aktifleştirilemiyor ve multimedyanın asistanlar ekranında görünmüyor. Bunu engelleyen bir durum olmalı.

Ekli dosyalar

• 20250823_163420.jpg
    20250823_163420.jpg
    180.5 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Servise gidin o özellik Türkiye’de olmadığı için kapatiyorlar , eğer yeni güncellemelerle gelirse servis ilgili ise bilgi verir size 2024 golf 8.5 vardı ilk önce mail falan çektiler yurtdışına 1 hafta bekledikten sonra servis aradı goturdum aracı o özelliği kapattılar sürekli uyarı veriyordu
O özellik Türkiyede var vw araçlarında yok. Önceki mazda ve juke araçlarımda vardı ve kusursuz çalışıyordu.

Aslında özelliğin açılması da umrumda değil,her ışıkta durduğumda aracın ötüp uyarmaması için komple iptal ettirebilsek şu sistemi garantiyi delmeden ben ona da baya ok im.Hatta elimde olsa komple radar vs sensörleri sökücem benim araba imp. olduğu için şerit takip falan berbat zaten her bindiğimde kapatıyorum.

Aslında özelliğin açılması da umrumda değil,her ışıkta durduğumda aracın ötüp uyarmaması için komple iptal ettirebilsek şu sistemi garantiyi delmeden ben ona da baya ok im.Hatta elimde olsa komple radar vs sensörleri sökücem benim araba imp. olduğu için şerit takip falan berbat zaten her bindiğimde kapatıyorum.

Servis kapatıyor zaten uyarıyı ücretsiz ben bir ay oldu kapattırdım…

Servis kapatıyor zaten uyarıyı ücretsiz ben bir ay oldu kapattırdım…
Metin bey sorunun çözümü kapatmakta olmamalı, bu donanımı satacağın araca ekliyorsan çalışması lazım. Broşür kitapçıklarında tabela okuma var deyip aslında o donanımın çalışmaması ayıplı mal oluyor. Bunlar hiç mi test edilip çözülmüyor. Başımızı çevirip bakmadığımız araçlarda dahi olan donanım bunlarda nasıl olmuyor ki, başka ülke araçları Türkiye şartlarına uyuyor da bunlar mı uymuyor. Bence VW bahane uyduruyor. Ben mesela bu aracı Tabela okuma var diye aldım ama sonuç hüsran. Vagcomcular bu özelliği ücret karşılığı aktifleştiriyor fakat vw yapamıyor bu vw vagcomculardan daha mı bilgisiz ki, servisler tarafından bu konuda tüm söylediklerinin hepsi günü kurtarma bahanesi..

Metin bey sorunun çözümü kapatmakta olmamalı, bu donanımı satacağın araca ekliyorsan çalışması lazım. Broşür kitapçıklarında tabela okuma var deyip aslında o donanımın çalışmaması ayıplı mal oluyor. Bunlar hiç mi test edilip çözülmüyor. Başımızı çevirip bakmadığımız araçlarda dahi olan donanım bunlarda nasıl olmuyor ki, başka ülke araçları Türkiye şartlarına uyuyor da bunlar mı uymuyor. Bence VW bahane uyduruyor. Ben mesela bu aracı Tabela okuma var diye aldım ama sonuç hüsran. Vagcomcular bu özelliği ücret karşılığı aktifleştiriyor fakat vw yapamıyor bu vw vagcomculardan daha mı bilgisiz ki, servisler tarafından bu konuda tüm söylediklerinin hepsi günü kurtarma bahanesi..

Bir önceki sayfada paylaştım aslında (10.mesaj) bekliyorlar…
Bence yazılım hazır olunca altyapı var zaten açacaklar bekleyeceğiz mecburen para vermemek için….

Bir önceki sayfada paylaştım aslında (10.mesaj) bekliyorlar…
Bence yazılım hazır olunca altyapı var zaten açacaklar bekleyeceğiz mecburen para vermemek için….
İlanda olan benim aracın aynı paketli sahibine mesaj yazdım ve tabela okumanın çalıştığını yazdı bana resimlerinde de tabela okuma resmi görünüyor. Yazılımları da aynı herkeste değişik problem var bu donanımda onun için sorunun çözümünde yazılım olduğuna çok fazla inanmıyorum. Neyse ayın dokuzuna randevu aldım servisten bakalım bana ne diyecekler.

İlanda olan benim aracın aynı paketli sahibine mesaj yazdım ve tabela okumanın çalıştığını yazdı bana resimlerinde de tabela okuma resmi görünüyor. Yazılımları da aynı herkeste değişik problem var bu donanımda onun için sorunun çözümünde yazılım olduğuna çok fazla inanmıyorum. Neyse ayın dokuzuna randevu aldım servisten bakalım bana ne diyecekler.
[/URL]

Umarım çalışır en azından bize de örnek olur aslında ilanda ki aracın plakasını versen belki şase den bakabilirler…

Türkiye deki tabelalar Avrupa dan farklı o yüzden okuyamıyor açıklaması ayıp ve doğru değil.

Tabelaların belli bir standartı olmak zorunda ve var.

Eski model VAG araçlar nasıl okuyor o zaman bu tabelaları? Onlar da yazılım ve donanım sistem okumayı başarıyor? Yenisi neden okuyamasın?

Başka markalar nasıl okuyor? Avrupalı çinli uzaldoğulu bütün markalar nasıl okuyor? i10 bile okuyor.

Doğuş un yaptığı çok ayıp.

Geri