Golf 8,5 Life Tabela Okuma Aktifleşmesi

Türkiye deki tabelalar Avrupa dan farklı o yüzden okuyamıyor açıklaması ayıp ve doğru değil.

Tabelaların belli bir standartı olmak zorunda ve var.

Eski model VAG araçlar nasıl okuyor o zaman bu tabelaları? Onlar da yazılım ve donanım sistem okumayı başarıyor? Yenisi neden okuyamasın?

Başka markalar nasıl okuyor? Avrupalı çinli uzaldoğulu bütün markalar nasıl okuyor? i10 bile okuyor.

Doğuş un yaptığı çok ayıp.
Ya zaten bı yerlerine zor geldiği için okumuyor.

İşin yazılım kısmını bilmiyorum ama pratikte yapacakları tek şey arabaya tabelaları tanıtmak. Kaç tane tabela var sanki. Hepsi tanıtılsa olup bitecek bu iş.

Herkese merhaba, az önce araca bindim ve tabela okuma uyarısı verdi, zaten normalde çalışmıyordu ama şimdi hem uyarı veriyor hem de hız limitini göstermeye başladı. VW aktif mi etti acaba?IMG_3017.jpeg921FC2F3-D3A1-4BB3-9677-41E6004D589E.jpeg
Merhaba, bende de ilk defa geçen hafta çalıştı. Sizinki gibi kısıtlı uyarısı verdi ama tüm tabelaları okudu. Üç gün aktif bir şekilde kullandım. Üç gün sonra yine çalışmayı bıraktı. Sizinkide yakında eski haline dönecektir.

Merhaba, bende de ilk defa geçen hafta çalıştı. Sizinki gibi kısıtlı uyarısı verdi ama tüm tabelaları okudu. Üç gün aktif bir şekilde kullandım. Üç gün sonra yine çalışmayı bıraktı. Sizinkide yakında eski haline dönecektir.
Al işte.

Çalışabilen sistem neden çalışmıyor o zaman? Neden mesela neden neden😡🤬

Geri