- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Yaa Golfte bile opsiyon demek. Son nesillerde opsiyona döndü Doğuş.bendeki matrix far değil bilemiyorum…

Yaa Golfte bile opsiyon demek. Son nesillerde opsiyona döndü Doğuş.bendeki matrix far değil bilemiyorum…
Mercekli kısım sağlıyor, şuan bmw dahil çoğu markada faceliftle beraber tek merceğe düşme furyası var.@metinkar 8.5 kasa Matrix farda uzunları iç kısımda ki kare kare ışık kümesinden mi sağlıyor yoksa ana mercekle birlikte mi sağlıyor? Genelde 2 mercek görmeye alıştığımızdan değişik bir far dizaynı mevcut.
Maliyet hesabı sanırım.Mercekli kısım sağlıyor, şuan bmw dahil çoğu markada faceliftle beraber tek merceğe düşme furyası var.
Şeffaf IQ led stop beyaz arabaya çok yakışırdı.
Benimki de beyaz. İçimde bir ukde oldu o... ( Fiyatından dolayı)
Metin abi ilerde stopları bende IQ light stop yapacağımda. İlla VW logolu yerine daha uygun fiyata Magneti Marelli marka tercih etmemde sıkıntı olmaz di mi? Bu şekilde orjinal olarak 2 ürün olsa tercihin ne olurdu?Rakamlar yüksek bekleyeceğiz biraz…
magneti marelli çıkarsa yarı yarıya olur…
Evet ön arka için fabrika fiyatı çok uygun fiyat. Görsel olarak sizin farlara çok benziyor sanki aynısı gibi.
Metin abi ilerde stopları bende IQ light stop yapacağımda. İlla VW logolu yerine daha uygun fiyata Magneti Marelli marka tercih etmemde sıkıntı olmaz di mi? Bu şekilde orjinal olarak 2 ürün olsa tercihin ne olurdu?
Teşekkürler.Magneti Marelli tercih edebilirsin orjinal = MM…
Rakam önemli arada min 20k var ise tercihim MM olur…
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanın metin hocam
Parasını verdikten sonra elbette değişim yapacaklardır, Ancak basit bir (yağ ve yağ filtresi değişimi) için servise o kadar yüksek fiyat ödemek mantıklı mı., bu tamamen sizin bütçeniz ile ilgili bir durum, Genel bakım veya bir arıza/tamir vs.. olsaydı direkt servise yaptırın derdim,@forzaGilles şimdi doğuş maslaktaki arkadaş ile görüştüm…
“ aracı aldıktan ister 1000km sonra km önemli değil isterseniz en az 2 ay sonra randevu almadan getirebilirsiniz rodaj için ücretsiz kontrol yapılıyor yağ kontrol vs “ dedi.
Bende karter tapası pulu, yağ ve yağ filtresi değişimi talep etsem nasıl olacak dedim randevu alıp içeriği belirtince tabiki yapıyoruz dedi..