🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şimdi aklıma geldi oğlunuza sorar mısınız gece kısa fardan memnun mu? Bizimki çok aşağı bakıyor. Uzunlar güzel ama

IQ LED takacak mısınız buna da
Yetkili servise gösterdiniz mi?

Şimdi aklıma geldi oğlunuza sorar mısınız gece kısa fardan memnun mu? Bizimki çok aşağı bakıyor. Uzunlar güzel ama

IQ LED takacak mısınız buna da

Oğlum memnun olmadığı şeyleri söylüyor genelde şuana kadar söylemediğine göre memnun…

Araç garantili değil mi götürün servise ayarlasınlar farlarınızı…

Memnun olduğumuz için düşünmüyoruz…

Eğer siz düşünüyor iseniz Ender Elektronik sayfasında vardı…

Hayırlı olsun , metin bey diğer araç gibi bu araçta da stop değişimi tampon değişimi jant değişimi gibi güzelleştirmeler görecek miyiz :)

Hayırlı olsun , metin bey diğer araç gibi bu araçta da stop değişimi tampon değişimi jant değişimi gibi güzelleştirmeler görecek miyiz :)

Sağolasın:)
Stop çok istemiştim ama olmuyormuş…
Diğerleri önemsiz:)

Yaparlar ama ben olsaydım bu işlem (ana bakım olmadığı) için servise bulaşmazdım,

Servisten sadece karter tapası pulu, yağ filtresini alır, geçmişten bugüne kadar gittiğiniz yetkili servis hangi yağ markasını ((Shell veya Castrol) kullanıyor ise dışardan aynısından temin eder, dışardaki ustama drğiştirirdim,

1.5 eTSI 116ps motor yağ kapasitesi: 4,3 Litre

TSI motorlarda yağ filtresi:
04E115561T (Made in Turkey / FİL Filtre)
04E115561AC (Made in Germany / Mann Filtre)

Parça kodu 561AC ile bitenden (yedek parça bölümünden) temin ediniz, Ve ilerki zamanlarda serviste yaptıracağınız genel bakımlarda da servis danışmanınıza bakımda 561AC olandan kullanılmasını istiyorum diye özelikle belirtiniz, her bakıma gittiğimizde de tekrar tekrar söyleyiniz.,

Not: servisin dediği (rodaj diye bir şey yoktur) cümlesine itibar etmeyiniz, Golf, Porsche Carrera 4S veya Maserati fark etmeksizin —> aracın markası ne olursa olsun rodaj vardır, ve içten yanmalı motorlar olduğu sürece de bu durum değişmeyecektir. Saygılar..

@forzaGilles şimdi doğuş maslaktaki arkadaş ile görüştüm…

“ aracı aldıktan ister 1000km sonra km önemli değil isterseniz en az 2 ay sonra randevu almadan getirebilirsiniz rodaj için ücretsiz kontrol yapılıyor yağ kontrol vs “ dedi.

Bende karter tapası pulu, yağ ve yağ filtresi değişimi talep etsem nasıl olacak dedim randevu alıp içeriği belirtince tabiki yapıyoruz dedi..

Geri