🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba, aracınız hayırlı olsun, sizce ön cama şeffaf lumar air gibi film çekmeye gerek var mı? ön camın güneş ısısını engelleme performansı nasıl?

Merhaba, tşk.
Ben çektirmedim.
ön camın ekstra bir özelliği yok şuan için film gerek duymadım ilerde bilemiyorum…

Merhaba, aracınız hayırlı olsun, sizce ön cama şeffaf lumar air gibi film çekmeye gerek var mı? ön camın güneş ısısını engelleme performansı nasıl?
Bariz konfor seviyesini iyileştiriyor. Solargard ultra performance 80plus kullanıyorum.

Abi selamlar, Golf tutkusu devam desene. Güle güle kullanın inşallah. Allah kazadan beladan korusun.

Abi selamlar, Golf tutkusu devam desene. Güle güle kullanın inşallah. Allah kazadan beladan korusun.

Yavuzcum çok teşekkürler…
ben kırmızıda noktayı koymuştum aslında suva geçelim derken bizim delikanlı bayrağı aldı devam dedi artık birikim yapıp bana ufak cross tarzı suv bakacağız seneye:)

Yavuzcum çok teşekkürler…
ben kırmızıda noktayı koymuştum aslında suva geçelim derken bizim delikanlı bayrağı aldı devam dedi artık birikim yapıp bana ufak cross tarzı suv bakacağız seneye:)
Evet suv alcaktınız konuşmuştuk.

Oğlunuz bence daha doğru yapmış. Suv lar gereksiz pahalı. Oğlunuza selamlar😁😁. Onun mutluluğu muhtemelen sizi daha çok mutlu ettiği için yaptınız

Tabi herkese saygım var. Umarım istediğiniz arabaya sahip olabilirsiniz

Evet suv alcaktınız konuşmuştuk.

Oğlunuz bence daha doğru yapmış. Suv lar gereksiz pahalı. Oğlunuza selamlar😁😁. Onun mutluluğu muhtemelen sizi daha çok mutlu ettiği için yaptınız

Tabi herkese saygım var. Umarım istediğiniz arabaya sahip olabilirsiniz

oluruz inşallah🙃

Motorunu performansını bilemem ama media player olayı 8'e göre bir değil bir kaç tık öteye taşınmış. Hakikaten sırf media playerinden dolayı bile almayı düşünüyorum.
Kazasız belasız hayırlısıyla kullanmak nasib olsun inşaallah.

Motorunu performansını bilemem ama media player olayı 8'e göre bir değil bir kaç tık öteye taşınmış. Hakikaten sırf media playerinden dolayı bile almayı düşünüyorum.
Kazasız belasız hayırlısıyla kullanmak nasib olsun inşaallah.

Amin sağolasın senin için de hayırlı olur umarım…

Geri