Aslında özelliklerde ısı yalıtımlı ön cam yazıyorMerhaba, tşk.
Ben çektirmedim.
ön camın ekstra bir özelliği yok şuan için film gerek duymadım ilerde bilemiyorum…
Aslında özelliklerde ısı yalıtımlı ön cam yazıyorMerhaba, tşk.
Ben çektirmedim.
ön camın ekstra bir özelliği yok şuan için film gerek duymadım ilerde bilemiyorum…
Bence doğru karar, ağız tadıyla binin.Teşekkür ederim hocam evet öyle bir değişilik yaptık uzun araştırmalar sonucuvw sağolsun golf 8.5 style'a paramız yetmedi tesla aldık
![]()
Bence doğru karar, ağız tadıyla binin.
İç denetim sensörlü alarm oluyor, araba kilitliyken sunroof tan elini sok biraz salla öter abi, videoya alırsan süper olur bizde görmüş oluruz![]()
Hayırlı olsun Üstadım, tekerinize taş değmesin. Çok güzel bir seçim olmuş, cam tavan konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim. Türkiye'nin iklim koşullarında cam tavanlı bir araç almak biraz sıkıntılı.
Aracınız çok güzel, yakıt tüketim verilerinizin daha düşük olmasını beklerdim. Çünkü gerçekten çok mükemmel, az değerler yaktıran bir araç var. Allah sağlıkla, sıhhatle kullanmayı nasip etsin.
Öyle deme abi, Allah korusun hırsız falan içeri girer de eşya, parça çalmaya çalışırsa devreye giriyor işte ya da cam açıkken kısa süreli ayrıldın araçtan, biri elini attığı anda alarm çalışır. Bence lazım günümüzde her araca.Neyapayım öyle alarmı ya![]()
Öyle deme abi, Allah korusun hırsız falan içeri girer de eşya, parça çalmaya çalışırsa devreye giriyor işte ya da cam açıkken kısa süreli ayrıldın araçtan, biri elini attığı anda alarm çalışır. Bence lazım günümüzde her araca.
Muhtemelen alarm buzzer ı vardır, kodlama ile açılır diye düşünüyorum.kapıları açıp kapatırkende çalışsa benim işime gelir aslında kodlama ile olabilir mi acaba…
eTSI daha az yaksa da 48v alternatör sorunları çözülmedikce 1 cebine koyup 2 cebinden almakdan farkı yok.Yakıt olayı gerçekten iyi ama 1.5 TSI’da. Benim Impression 8000 km’ye yaklaştı, ortalama 5,36 karışıkta. (Pompa verisi, uygulamaya giriyorum yakıt fişlerini.)
eTSI verileri nasıl gelecek bakalım![]()
Caydırıcılık, yıllardır her VW de var.İmpression da kitleyince kırmızı ışık yanıp sönüyor sürücü kapısında. Ama özelliklerinde alarm Yok diye gözüküyor. Bunun aslı nedir