🧿🤍 Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Style DSG 2025 Beyaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet ısı yalıtımlı ön cam var ben sadece alarmı çözemedim yani nasış bir alarm açıp kapanırken ötmüyor…

IMG_1250.jpeg
IMG_1251.jpeg
IMG_1252.jpeg
IMG_1253.jpeg
IMG_1254.jpeg
IMG_1255.jpeg
IMG_1256.jpeg
IMG_1157.jpeg
IMG_1158.jpeg
IMG_1159.jpeg
IMG_1160.jpeg
IMG_1161.jpeg
IMG_1162.jpeg
İç denetim sensörlü alarm oluyor, araba kilitliyken sunroof tan elini sok biraz salla öter abi, videoya alırsan süper olur bizde görmüş oluruz :)

Hayırlı olsun Üstadım, tekerinize taş değmesin. Çok güzel bir seçim olmuş, cam tavan konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim. Türkiye'nin iklim koşullarında cam tavanlı bir araç almak biraz sıkıntılı.

Aracınız çok güzel, yakıt tüketim verilerinizin daha düşük olmasını beklerdim. Çünkü gerçekten çok mükemmel, az değerler yaktıran bir araç var. Allah sağlıkla, sıhhatle kullanmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun Üstadım, tekerinize taş değmesin. Çok güzel bir seçim olmuş, cam tavan konusunda ben de sizinle aynı fikirdeyim. Türkiye'nin iklim koşullarında cam tavanlı bir araç almak biraz sıkıntılı.

Aracınız çok güzel, yakıt tüketim verilerinizin daha düşük olmasını beklerdim. Çünkü gerçekten çok mükemmel, az değerler yaktıran bir araç var. Allah sağlıkla, sıhhatle kullanmayı nasip etsin.

Eyvallah sağolasın daha 600km de bir kaç depoda kendine gelir herhalde…

Neyapayım öyle alarmı ya:)
Öyle deme abi, Allah korusun hırsız falan içeri girer de eşya, parça çalmaya çalışırsa devreye giriyor işte ya da cam açıkken kısa süreli ayrıldın araçtan, biri elini attığı anda alarm çalışır. Bence lazım günümüzde her araca.

Öyle deme abi, Allah korusun hırsız falan içeri girer de eşya, parça çalmaya çalışırsa devreye giriyor işte ya da cam açıkken kısa süreli ayrıldın araçtan, biri elini attığı anda alarm çalışır. Bence lazım günümüzde her araca.

kapıları açıp kapatırkende çalışsa benim işime gelir aslında kodlama ile olabilir mi acaba…

kapıları açıp kapatırkende çalışsa benim işime gelir aslında kodlama ile olabilir mi acaba…
Muhtemelen alarm buzzer ı vardır, kodlama ile açılır diye düşünüyorum.
Ama belkide korna üzerinden de çalıyor olabilir alarmı.
Abi müsait bir zamanda dene bende merak ettim :D

İmpression da kitleyince kırmızı ışık yanıp sönüyor sürücü kapısında. Ama özelliklerinde alarm Yok diye gözüküyor. Bunun aslı nedir

Yakıt olayı gerçekten iyi ama 1.5 TSI’da. Benim Impression 8000 km’ye yaklaştı, ortalama 5,36 karışıkta. (Pompa verisi, uygulamaya giriyorum yakıt fişlerini.)

eTSI verileri nasıl gelecek bakalım 🤔

Yakıt olayı gerçekten iyi ama 1.5 TSI’da. Benim Impression 8000 km’ye yaklaştı, ortalama 5,36 karışıkta. (Pompa verisi, uygulamaya giriyorum yakıt fişlerini.)

eTSI verileri nasıl gelecek bakalım 🤔
eTSI daha az yaksa da 48v alternatör sorunları çözülmedikce 1 cebine koyup 2 cebinden almakdan farkı yok.

Ayriyeten manuelde boşa alarak eTSI teknolojisini motoru kapatmadan kendiniz de yapabiliyoruzsunuz. Zaten saatte 0.8 litre yakiyor ne kadar etkileyebilir ki kaosa ne olur kaplamada ne olur motoru.

Farlar klima açık değilse saatte 0.6 ya düşüyor

Geri