Erdem3344
Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba grubun da yeni üyesiyim daha önce de gruba bazen girip sorun ve çözümleri okuyarak zaman geçiriyordum ve bana da konu açmak nasipte bu güneymiş
1 hafta önce golf 7,5 2019 model 101.xxx km’de 1.5 tsi araç satın aldım ve memleketime geriye dönerken sakin kullandığım için birşey farketmedim. Sonrasında aracı biraz sıkıştırarak kullandığım zaman hissettim ki 3,500 4,000 devir den sonra ara ara tekleme ve hızlanmada sorun yaşıyor ve herhangi bir arıza uyarısı vermiyor araçta 150 HP güç hissiyati yok. Normal kullanımda herhangi bir problem yok dediğim gibi sadece sert kullanımda bahsettiğim devirlerden sonra güçlük yaşıyor. Servis geçmişine baktığımız zaman şimdiye kadar sürekli yetkilisi serviste bakım yapılmış bujileri falanda 60 bin km de değiştirilmiş. Sadece mekanik olarak 05E198701A parça kodlu turbo temir kiti değişimi yapılmış aldığım araç sahibi de araç sabahları sesli çalışıyor sorunu ile bayiye başvurmuş. Bu konuda daha önce sorun yaşayan oldu mu? Konu açmamdaki sebep de malum arıza zor bulunuyor Belki basit birşeydir veya grupta işinde profesyonel kişiler var ise yol yordam gösterir niyetindeyim. Konumu güncel olarak takip etmekte ve sorun çözümünde gerekli yaptığım herşeyi tekrar bildireceğim…