Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Golf 8.5 sahibi olmayıp böyle yorum yapanları takmayın arkadaşlar. Ben ve bir kaç arkadaş var olan sorunlar için yazılım attırdık, ondan sonra hiç sorun yaşamadık. Araçta sorunlar varsa muhakkak yazılımı yaptırın.
Benim impression olduğu için nispeten daha az sorun var ama biraz daha gözlem yapacağım, gerekirse yaptıracağım garanti bitmeden.

Golf 8.5 sahibi olmayıp böyle yorum yapanları takmayın arkadaşlar. Ben ve bir kaç arkadaş var olan sorunlar için yazılım attırdık, ondan sonra hiç sorun yaşamadık. Araçta sorunlar varsa muhakkak yazılımı yaptırın.
Yazılımdan sonra yaşadığım sorunları bende yaşamadım bidaha ama yazılımdan önce bağlanmada sorun olmayan carplay bağlanmama sorunum başladı.

Bana dokunmayan yılan 1000 yaşasın hikayeleri......vsvsvsvs

Böyle forumdaşlık olmaz

Bir forum üyesi gelmiş 7+7 14 gün güncelleme esareti yaşıyorum diyor

Millette tınnn yok

O zaman şunu yapın

bunu yazıp paylasanı anti-vag casusu' ilan edin o zaman
Golf 8/golf 8,5 araçları karalıyorsun
Olmayan hayali bir golfle kutsal vw servislerinde gercek dışı tecrübeler paylaşıyorsun (feyk üyelik falan)

Cimere sikayet edin bu arkadaşı !!!

Türk / alman ticari iliskilerine zarar vermekten
Savcılığa suç duyurusunda bulunulmalı

Benim arabayı kötülemek gibi niyetim asla olamaz.Tek amacım forumda güncelleme yapan arkadaşlardan bilgi alabilmek ve geçirdiğim süreci paylaşmaktı,yoksa ben de aracımı çok beğenerek kullanıyordum.Ufak tefek sorunlar vardı bu güncelleme ile bunlarda giderilsin diye aracı servise bıraktım,inşallah bir an önce aracıma kavuşmayı bekliyorum …

Geri