Yazılım yok diyorlar ben de sordum kişiye göre yazılım yapıyorlar anladığım kadarıyla sorunlara göre. Bende de birkaç eksik vardı söyledim cuma günü bakım için gittiğimde bir güncelleme yapmışlar ortadaki tablet ipad ayarına gelmiş oldukça hızlanmış menü vs biraz değişmiş ama ön park sensörü algılamıyor bu sefer de her zaman park ettiğim yerlerde daha yaklaşırken başlardı sensörler çalışmaya şimdi dibine kadar giriyorum tık yok. Yine servise gideceğiz bir düzgün sorunsuz yazılım çıkaramadı 1.5 senedir koca firma tabela okuma ufak tefek yazılım hataları ya herhangi bir yazılımcıya verseler 50 kez halletmişti müşteri hizmetlerine soruyorsun herkese aynı cevabı veriyor üretici firmadan yazılım bekliyoruz 1.5 sene nasıl düzgün bir güncelleme çıkmaz bir yeri yaparken başka yeri bozan güncelleme mi olur bazısında güncelleme ile iki silindir modu gitmiş bazısında anlık tüketim gitmiş bende bunlar var sensör sorunu başladı. Yağmur sensörü de aldığımdan beri verimli çalışmıyor suyu döküyorlar çalışıyor ama yağmurlu havada yağmur şiddetine göre hızlanıp yavaşlaması lazım değil mi bu sensörün her seferinde kendim o küçük düğmeden süre ayarı yapıyorum ya da yukarı çekip hız ayarı yapıyorum bazen çiseliyor cam tamamen kapanıyor ama hala silmiyor bazen bir iki damlada çalışıyor