R İle aynı motor yüklersin de2.4 milyona 1.5 eTSI alınmaz. Aynı paraya GTI var zaten. Hem 2.0 motor, hem 245 beygir, hem ıslak kavrama hem de düz TSI motor var (bana göre düz TSI olması avantaj, e-TSI motorlarda alternatör sorunu var diyorlar)
Bir de söylemeyi unuttum, discovery pro (kadrandan navigasyon) ve dcc var mis gibi. Tekrar söylüyorum 2.4 milyona GTI varken normal golf alınmaz. 1.5 eTSI R-Line Golf’ler parasının arabası değil bana göre artık. 2.5 milyona sıfır gibi GTI da var, temiz 7.5 R bile bulursun belki. 1.5 eTSI’a o para verilmez.R İle aynı motor yüklersin de
Eski nesil r yerine yeni nesil GTI tercih ederdimBir de söylemeyi unuttum, discovery pro (kadrandan navigasyon) ve dcc var mis gibi. Tekrar söylüyorum 2.4 milyona GTI varken normal golf alınmaz. 1.5 eTSI R-Line Golf’ler parasının arabası değil bana göre artık. 2.5 milyona sıfır gibi GTI da var, temiz 7.5 R bile bulursun belki. 1.5 eTSI’a o para verilmez.
Dahili navigasyon var diye biliyorum.Benimde aklıma Passat daha çok yattı. D segment olması, 1.98 boyumdan dolayı anca sığmam ve station sevgimden dolayı daha mantıklı geldi. Black Style önerir misiniz yoksa Passat'ta o kadar sportiflik sırıtıyor mu? Ayrıca 2024 kasadaki 12,9 inç ekranla 2025'deki 15 inç ekranla bir farkı var mı?
2024'te bütün paketlerde bulunan 12,9 inç olan ekran Discovery Pro, 2025'te ise Impression ve Business'ta olan 12,9 inç ekranın ismi Composition Media Pro.Dahili navigasyon var diye biliyorum.
Hiçbir fikrim yok yapay zekaya sordum şöyle bir şey tablo çizdi. Bana pek mantıklı gelmedi ama bilmiyorum. İçindeki işlemci falan değişiyordur muhtemelen2024'te bütün paketlerde bulunan 12,9 inç olan ekran Discovery Pro, 2025'te ise Impression ve Business'ta olan 12,9 inç ekranın ismi Composition Media Pro.
Discovery Pro ve Composition Media Pro'nun farkı nedir?
Yazdıklarınıza şu kısım hariç katılıyorum. Piyasalarını kıyaslayacak olursak aynı fiyata satılan ikisi de r line olan passat variant ve golf arasından passatın çok daha hızlı satılacağı kanaatindeyim. Aylardır ilanlara bakıyorum genelde r line golflerde hele premium led paketi olanlar hep aynı ilanlar.Passat Variant ın piyasası Golfe göre daha yavaş. Hele de R-Line olunca o fiyata alınabilecek alternatifler fazlaca olduğu için daha da yavaşlıyor piyasası.
Alıntı yaptığınız yoruma katılıyorsanız aynen yazmak yerine beğen butonunu kullanabilirsiniz.Aynen öyle