Spor yay sonrası yapılması gerekenler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sophos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba arkadaşlar, 2017 1.4tsi dsg high araç sahibiyim. Bugün iyibari ile serviste mubeaa spor yay taktirdim. İlk izlenimler çok olumlu fakat düşük hızlarda sanki titreşim(hafif sallantı) gibi bir şey hissediyorum. Yay takıldıktan sonra serviste rot&balans yapılmamış, sorun bu olabilir mi? Yay degisilmesi sonrası yapılması gerekli midir?
Hocam siz hangi servisten sipariş geçtiniz yayları

Bugün Volkswagen Yazıcıoğlu bayisine gittim mubea yay için. Aracımın 2015 model olduğu için gelmez ve üretimi yok hatta bölgeye baktı ülke genelinde 5G4 071 677C kodla sipariş gelmemiş dedi. Bende alan olduğunu söyledim. Sipariş geçsek ne zaman gelir sorusunu sorunca belki 2 ay belki 6 ay sürebilir o zamana belki de aracını satarsın anlamsiz olacağını ayriyetten aracına olmazsa iade almam dedi. İade alma problem değil dedim. Bu ürünü servisten tedarik edemeyeceksem nereden alıcam
1.4 tsi icin ben satiyorum hocam düşünürseniz

Bugün Volkswagen Yazıcıoğlu bayisine gittim mubea yay için. Aracımın 2015 model olduğu için gelmez ve üretimi yok hatta bölgeye baktı ülke genelinde 5G4 071 677C kodla sipariş gelmemiş dedi. Bende alan olduğunu söyledim. Sipariş geçsek ne zaman gelir sorusunu sorunca belki 2 ay belki 6 ay sürebilir o zamana belki de aracını satarsın anlamsiz olacağını ayriyetten aracına olmazsa iade almam dedi. İade alma problem değil dedim. Bu ürünü servisten tedarik edemeyeceksem nereden alıcam
Vazgeçmenize oynamışlar sanki servistekiler, en iyisi eibach ya da vogtland falan alın, uğraşmayın.

Vazgeçmenize oynamışlar sanki servistekiler, en iyisi eibach ya da vogtland falan alın, uğraşmayın.
Evet uğraşmamak böyle dediler. Eibach 3.5 cmle sıkıntı yaşayacağımi düşünüyorum çünkü Zonguldak'ta dağ bayır olduğu için rahat kullanım olmicak tampon surtmeden kaynaklı

Evet uğraşmamak böyle dediler. Eibach 3.5 cmle sıkıntı yaşayacağımi düşünüyorum çünkü Zonguldak'ta dağ bayır olduğu için rahat kullanım olmicak tampon surtmeden kaynaklı
Evet sizin bölgenin yolları biraz kötü, özellikle Karabük Zonguldak yolu arası. 3cm ideal, dikkat edince sorun yaşanmaz sanırım.

Bende yazicioglundan sipariş verdim hocam. Direkt verdiler sadece önceden kapora aldılar. 2 ay kadar sürdü gelmeside

Geri