Golf 8.5 yazılım güncellemesi geldi mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZZORO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Servis güncelleme geldiğini söyledi 1-2 gün araç kalabilir güncelleme için dedi normal mi bilgisi olan var mı

Servis güncelleme geldiğini söyledi 1-2 gün araç kalabilir güncelleme için dedi normal mi bilgisi olan var mı
Ben şahsen güncellemeyi şu aşamada düşünmüyorum.

@metinkar üstad da bıraktı, iki gün geçti ve görünürde bir değişiklik olmadı sanırım.

Aracım üzerinde staj yapılmasına sıcak bakmıyorum. Yazılım versiyonunu bulup, gerekirse kendim güncellerim. İncelenerek yapılabilir, mutlaka bir yolu vardır.

Aracı iki gün serviste bırakmak ise içime pek sinmiyor.

Ben şahsen güncellemeyi şu aşamada düşünmüyorum.

@metinkar üstad da bıraktı, iki gün geçti ve görünürde bir değişiklik olmadı sanırım.

Aracım üzerinde staj yapılmasına sıcak bakmıyorum. Yazılım versiyonunu bulup, gerekirse kendim güncellerim. İncelenerek yapılabilir, mutlaka bir yolu vardır.

Aracı iki gün serviste bırakmak ise içime pek sinmiyor.

Aynen verdiğime pişman oldum…

Güncelleme içeriği hakkında bilgi verdiler mi bana da 1-2 gün dediler bırakmak istemedim açıkçası güncelleme sonrası bir fark oldu mu ekran da veya multimediyada

Diğer konuda yazmıştım aslında muhtemelen farklı konu olunca görünmüyor buraya da bir kez daha yazayım benim bırakma amacım navigasyon da tabela okuma çalışıp çalışmayacağı idi, bana yeni gelen yazılımda çalışacak dediler iki gün arabayı bıraktım aynı şekilde geri aldım değişen birşey yok olay bu şu an bahsedilen yazılım nedir bilmiyorum bununla mı alakalıdır hiçbir fikrim yok…

https://www.golftutkusu.com/topic/26398-golf-8-5-life-tabela-okuma-aktiflesmesi/page/3

Ben Temmuz ayında güncelleme için aracı bırakmıştım. 3 adet yazılım olduğunu söylemişti teknisyen. 2 yazılımı kendisi 1 yazılımı bağlantı koptuğu için uzaktan bağlanarak doğuş yapmıştı.10 gün serviste kalmıştı aracım. Güncellemeden sonra daha önce yaşadığım sorunları bugüne kadar yaşamadım.

Ben Temmuz ayında güncelleme için aracı bırakmıştım. 3 adet yazılım olduğunu söylemişti teknisyen. 2 yazılımı kendisi 1 yazılımı bağlantı koptuğu için uzaktan bağlanarak doğuş yapmıştı.10 gün serviste kalmıştı aracım. Güncellemeden sonra daha önce yaşadığım sorunları bugüne kadar yaşamadım.
Ya çıldıracam abi temmuzda yıllık bakımında bana neden yok dediler o zaman gel de çıldırma

araç manuel mi

Merhaba,
Cam tavanı açma-kapama tuşlarının ara sıra çalışmaması ve sabahları front assist ikaz uyarısı vermesi sebebiyle dün aracımı servise bıraktım.
Yazılımı yeniden yükleyip kontrol edeceklerini söyledirler, güncelleme ile ilgili ise bir şey söylemediler.
Ancak aracı dün teslim ederiz demelerine rağmen araç bugün de serviste kaldı.
Serviste sistemsel bir hata olduğunu ve bu sebeple yazılım yüklemesinin henüz tamamlanamadığı, sistemin korumaya aldığını ilettiler.
Beklemedeyim, bilginiz olsun.

Geri