Golf 8.5 yazılım güncellemesi geldi mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZZORO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba,
Cam tavanı açma-kapama tuşlarının ara sıra çalışmaması ve sabahları front assist ikaz uyarısı vermesi sebebiyle dün aracımı servise bıraktım.
Yazılımı yeniden yükleyip kontrol edeceklerini söyledirler, güncelleme ile ilgili ise bir şey söylemediler.
Ancak aracı dün teslim ederiz demelerine rağmen araç bugün de serviste kaldı.
Serviste sistemsel bir hata olduğunu ve bu sebeple yazılım yüklemesinin henüz tamamlanamadığı, sistemin korumaya aldığını ilettiler.
Beklemedeyim, bilginiz olsun.
Servis yolunda aş yine
Servisler her zaman önemli işleri yapar ilk başta

Merhaba,
Volkswagenler için güncelleme gelmiş haberiniz olsun. Pv4 yazılım uygulandı.

Merhaba,
Volkswagenler için güncelleme gelmiş haberiniz olsun. Pv4 yazılım uygulandı.
Aradim sordum yine yok dediler abi kafayı yiyeceğim İzmir Avek bayi. Ne yazılımı gelmiş bilginiz var mı

Aradim sordum yine yok dediler abi kafayı yiyeceğim İzmir Avek bayi. Ne yazılımı gelmiş bilginiz var mı
Aracın "Ayarlar > Bilgi > Sistem Bilgisi"nden yazılım ve donanım numaralarını paylaşabilirseniz karşılaştırma yapabiliriz.

Son düzenleme:
Aracın "Ayarlar > Bilgi > Sistem Bilgisi"nden yazılım ve donanım numaralarını paylaşabilirseniz karşılaştırma yapabiliriz.
Karşılaştırma yapar mısınız?

Ekli dosyalar

• IMG_9499.jpeg
    IMG_9499.jpeg
    220.5 KB · Görüntüleme: 31
IMG20251004192516.jpg
İmpresion benim araç herkes atabilir mi bakalım kimin nasıl

Evet güzel fikir paylaşalım.
Hatta belki paketlerde fark vardır onu da belirtelim. Benim araç R-line 2024
Daha bugün teslim aldım ve Pv4 yazılım güncellemesi yapıldı diye de belirttiler.

Ekli dosyalar

• IMG_9811.jpeg
    IMG_9811.jpeg
    411.4 KB · Görüntüleme: 34
IMG20251004192516.jpg
İmpresion benim araç herkes atabilir mi bakalım kimin nasıl
Siz en son ne zaman gittiniz?
Acaba 176 mı yoksa 515 mi güncel olan?
Ya da impression (manuel vites) acaba farklı mı?

Siz en son ne zaman gittiniz?
Acaba 176 mı yoksa 515 mi güncel olan?
Ya da impression (manuel vites) acaba farklı mı?
Benim araba temmuz fabrika çıkışlı Ağustos alımlı. 2 kere gittim bayiye bı kere sırf güncelleme için bir kere bakım için. Abi adam yok diyor inatla ağzını burnunu kıracağım.

Başka impression sabibi ile konuştum onun da 0176 bence alakası yok otomatik ile

Benim araba temmuz fabrika çıkışlı Ağustos alımlı. 2 kere gittim bayiye bı kere sırf güncelleme için bir kere bakım için. Abi adam yok diyor inatla ağzını burnunu kıracağım.

Başka impression sabibi ile konuştum onun da 0176 bence alakası yok otomatik ile
Hocam aracı bilgisayara bağlamadan nasıl biliyor olmadığını. Müşteri hizmetlerini arayın, durumu anlatın.

Geri