Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Ben şahsen güncellemeyi şu aşamada düşünmüyorum.Servis güncelleme geldiğini söyledi 1-2 gün araç kalabilir güncelleme için dedi normal mi bilgisi olan var mı
Ben şahsen güncellemeyi şu aşamada düşünmüyorum.
@metinkar üstad da bıraktı, iki gün geçti ve görünürde bir değişiklik olmadı sanırım.
Aracım üzerinde staj yapılmasına sıcak bakmıyorum. Yazılım versiyonunu bulup, gerekirse kendim güncellerim. İncelenerek yapılabilir, mutlaka bir yolu vardır.
Aracı iki gün serviste bırakmak ise içime pek sinmiyor.
Güncelleme içeriği hakkında bilgi verdiler mi bana da 1-2 gün dediler bırakmak istemedim açıkçası güncelleme sonrası bir fark oldu mu ekran da veya multimediyadaAynen verdiğime pişman oldum…
Güncelleme içeriği hakkında bilgi verdiler mi bana da 1-2 gün dediler bırakmak istemedim açıkçası güncelleme sonrası bir fark oldu mu ekran da veya multimediyada
Ya çıldıracam abi temmuzda yıllık bakımında bana neden yok dediler o zaman gel de çıldırmaBen Temmuz ayında güncelleme için aracı bırakmıştım. 3 adet yazılım olduğunu söylemişti teknisyen. 2 yazılımı kendisi 1 yazılımı bağlantı koptuğu için uzaktan bağlanarak doğuş yapmıştı.10 gün serviste kalmıştı aracım. Güncellemeden sonra daha önce yaşadığım sorunları bugüne kadar yaşamadım.
araç manuel miBen Temmuz ayında güncelleme için aracı bırakmıştım. 3 adet yazılım olduğunu söylemişti teknisyen. 2 yazılımı kendisi 1 yazılımı bağlantı koptuğu için uzaktan bağlanarak doğuş yapmıştı.10 gün serviste kalmıştı aracım. Güncellemeden sonra daha önce yaşadığım sorunları bugüne kadar yaşamadım.
Pardon hocam 15 haziranda yapmışım .Otomatik.
https://www.golftutkusu.com/topic/24870-golf-8-5-saga-tam-donuslerde-gelen-ugultu-sesi/Otomatik.