İstanbul içi cam filmi kaplaması yapılan yer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufacs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ön camdan gelen güneş ve ısı rahatsız ettiği için bende air80 çektireceğim cumartesi günü, 8 bin tl fiyat aldım ilk defa ön camda filmli araç kullanacağım bakalım söylendiği kadar fark edecek mi :)

Ön camdan gelen güneş ve ısı rahatsız ettiği için bende air80 çektireceğim cumartesi günü, 8 bin tl fiyat aldım ilk defa ön camda filmli araç kullanacağım bakalım söylendiği kadar fark edecek mi :)

şeffaf seramic en iyisi trafikte sorun çıkmaz diğerleri sıkıntı…

Ustad nerden aldınız fiyatı guzelmis

Şeffaf seramic dediğin air80 mi oluyor Metin abi ?

Air80 serileri kaliteli seriler evet, Ate Atc di herhalde bunlar normal seri…

Bu konuya istinaden Tanzeri aradım, forumdan giden olur ise beni de söyleyin unutmayın…

Ön Cam;
Air80 için 9000₺ (11000₺ olması gerek)
Atr-Atc için 6000₺

Air80 serileri kaliteli seriler evet, Ate Atc di herhalde bunlar normal seri…

Bu konuya istinaden Tanzeri aradım, forumdan giden olur ise beni de söyleyin unutmayın…

Ön Cam;
Air80 için 9000₺ (11000₺ olması gerek)
Atr-Atc için 6000₺
Bende aradım abi daha önce işlem yaptırdığım yerden önce, 9 bin taksit yok dedi ben 8 bine taksitli yaptıracağım.

Bayağı fark ediyor. Daha önce yaptırsaydım dersiniz :)

Bayramdan önceki hafta ön cama Air 80, ön yanlara Atr 20 ve arkalara Atr 15 yaptırdım Üsküdar’da bir Lumar bayisine. Tam istediğim kıvamda oldu koyuluk. Ben de ilk defa ön cama film yaptırdım, Air 80’in mavi tonu hoş duruyor her araçta. Suv araca yaptırdığım için yanlarda fiyat farklıydı bende. @metinkar abinin paylaştığı fiyatlar makul duruyor. Air 80 aynı fiyata yapıldı.

Bayramdan önceki hafta ön cama Air 80, ön yanlara Atr 20 ve arkalara Atr 15 yaptırdım Üsküdar’da bir Lumar bayisine. Tam istediğim kıvamda oldu koyuluk. Ben de ilk defa ön cama film yaptırdım, Air 80’in mavi tonu hoş duruyor her araçta. Suv araca yaptırdığım için yanlarda fiyat farklıydı bende. @metinkar abinin paylaştığı fiyatlar makul duruyor. Air 80 aynı fiyata yapıldı.
Ön camda herhangi en ufak noktasal iz-baloncuk var mı?

Geri