Biz öylesine yaptık. Forum’da yağan mikroskop altında incelenmiş halini koydum ve filtrenin aynı şekilde. Herhangi bir çapak görülmedi.
Eğer rodaj için yağ değiştirme niyetiniz var ise en az 4000 km kullanın öneririm. Böylece değiştirdikten sonra birinci bakım zamanı gelene kadar yağ eklemek zorunda kalmazsınız
Rodaj amacıyla yağ değişimi gerekli mi? Hayır gerekli değil. Değiştirmenize gerek yok (ben çapak olup olmadığını gözlemlemek için keyfiyetten değiştirdim).
Çapak göremeyiz zaten,
Eğer iyi bir mikroskop ile bakılırsa kadınların kullandığı sim benzeri mikrıo boyutta metal talaşları gözükür,
Fakat 2.000 km sonrası yapılan yağ değişiminde bunları kaliteli bir mikroskop ile baksak bile görmek mümkün değildir, çünkü bu metal talaşları bir zarar vermişse çoktan vermiştir,
Bu işin doğru olması gereken yöntemi, araç henüz 100-150 km’deyken yağ değiştirilir, işte bu aşamada olası metal talaşları görülebilir, sonrası rodaj bitininde yeniden yağ değiştirilir,
ANCAK ülkemizin ekonomik şartlarında yeni araç almış bir insana rodaj aşamasında 2 kez yağ değiştir dersek……. insanların zaten mali durumları belliyken bunu yapmak ultra lüks bir şey olacaktır, doğru yöntem budur ama çoğu insan için bu devirde çok lüks kaçar.
Karşı tez üreten insanlar da olacaktır, olaya farklı bir pencereden bakıp, Zaten aracı satın alırken o araca ederinden çok fazlasını milyonlar ödüyoruz diyenler olabilir, 2-3 yıl da bir araba değiştirecek mali durumumuz çoğumuzun olmadığı için yıllarca biniyoruz bu sebebten ilk başta rodaj için yapılacak çok lüks kaçan bu masraf göz ardı edilebili diyenler olabilir, bu yaklaşım da doğrudur,
İşin doğrusu budur, bu şekilde yapılması gerekir ama bu ekonomik şartlarda ben bunu karşı tarafa söylemekten çekinirim,
Bunun neden böyle yapılması gerektiğinii tüm detayları ile herşeyi ile anlatsam bile, araç sahibi buna ikna olmuş olsa bile.., Finalde herşey
yeşil renkli kağıt parçasına bakıyor.