Golf 8.5 Yağ Eksiltme

Kalıp şeyler bunlar normal.

Zorunda kalırsanız çok eksiltirse ekleyin anca. Yeni yağ ile eski yağ karıştırmak çok sağlıklı bulmuyorum ben. Minimum seviyeye düşmezse ellemem ben
Min seviyede 1 litre yağ eksiltmiş olur. 500 ml den fazla eksik yağla dolaşmaya içim el vermez.

Min seviyede 1 litre yağ eksiltmiş olur. 500 ml den fazla eksik yağla dolaşmaya içim el vermez.
Kişiye bağlı

Motora zararı yok = Bana zararı yok

Benin için felsefe budur

Ağalar, beyler 🤔
15 bin km de motor yağının %25 eksilmesi normal mi?
4 koy, 3 al ! Teknik bilgim yok ama bu durumu riskli buldum. 3 litre yağ motora ne kadar yeter 🤔

Ağalar, beyler 🤔
4 koy, 3 al ! Teknik bilgim yok ama bu durumu riskli buldum. 3 litre yağ motora ne kadar yeter 🤔
15 bin km den bahseden yok

10 bin km geçirmeyin.

Eksilmesi TSI motorun bı gerçeği

Yüksek basınç da bunu daha da körüklüyor. Yakmıyor eksiltiyor. Daha da artarsa yakıyor deriz ilerleyen zamanlarda. Suan için beni bakımdan bakıma kurtarıyorsa problem yoktur

Ağalar, beyler 🤔
Kiitapçık 2 bin km de 1 litre eksiltmesi normal diyor. 15 bin de 1 litre varsa öpüp başa koyulur.

Bu hale getirdiler kullanıcıları... Şimdi çok kmli 1.5 etsi golf kullanıcısı yok ileride anca anlayabiliriz bu aracın motorunu :)

Ağalar, beyler 🤔
Çok normal. Hatta mükemmel.

2 litre yağ bile çok nazik kullanımda yeterli olabilir bu motora. 3 litre fazla fazla yeter.

Geri