Bir sorun olmaz. Bende de yağ çubuğu var servisten almıştım. Ama ben yine tapayı taktım geriye.neticeede 1.5 tsi eski araçlarda yağ çubuğu var .bugün bende de yağ eksiltme uyarısı verdi araç nasıl yol izlenmeli?
Bir sorun olmaz. Bende de yağ çubuğu var servisten almıştım. Ama ben yine tapayı taktım geriye.neticeede 1.5 tsi eski araçlarda yağ çubuğu var .bugün bende de yağ eksiltme uyarısı verdi araç nasıl yol izlenmeli?
Benim de değişim süresi geldiğinden çubuğun en alt kısmına kadar eksiken yağ dolaysıyla yap ikaz ışığı yandı. Birkaç güne değişim yapacağım.bugün bende de yağ eksiltme uyarısı verdi araç nasıl yol izlenmeli?
Yağ çubuğunun bir anlamı kalmıyor ki o şekilde,Servisten yağ çubuğu aldım. Sadece ölçüm yapıp çıkarmalımıyım. Sürekli araç üzerinde kalsa bir sorun olur mu? @forzaGilles
MK8 1.5 eTSI 150ps Evo 1 motorBir sorun olmaz. Bende de yağ çubuğu var servisten almıştım. Ama ben yine tapayı taktım geriye.neticeede 1.5 tsi eski araçlarda yağ çubuğu var .
İsterseniz 1 Lt. ‘lik kapalı kutu satılıyor, ondan koymalarını talep edebilirsiniz, fiyat 1-1.200 faek eder,Ben de aynı şekilde ilk bakımı 12 bin. 2. bakımı 23 bin kmde yaptırdım. Bundan sonra durum el verdikçe bakım aralığını kısaltmayı düşünüyorum. Tek can sıkıcı konu servisin fıçıdan shell marka yağ kullanması. Bu konuda bilginiz var mıdır acaba ? @forzaGilles
Yağ filtresini, karter tapasını ve tapa pulunu servisten aldıktan sonra kralı gelse anlayamaz.Kesinlikle doğru hareket ben acil bir durum olmadığı sürece aracıma bineceğim ne kadar bakarsam aracım o kadar iyi olur…
Satacağım zamanda alan kişi sağlıklı bir araç alır…
Ben Avek tekstilkente götürüyorum mesela orada castrol geçen Uzay Kasımpaşa ile görüştüm Shell kullanıyor…
Benim kafamda şu var 20b km bakımı dışarıda yağ ve yağ fitresi yapsam 30b km için servise gitsem ne olur anlaşılır mı![]()