bence de sorun kaynağı bu.Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah
merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.geçen rodaj bakımı yaptırdım. max çizgisinin 1 altında. sizde nasıl
2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilirmerhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
teşekkür ederim.2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilir
Şahsi olarak rodaj bakımına gerek yok derdim. Ancak 1.5 etsi larda biraz fazla bir yağ eksilmesi yaşanıyor.merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Bu yağ çubuğunun parça kodunu bilen var mı ? 1.5 TSI ile aynı yağ çubuğu mu yoksa eTSI için farklı bir parça numarası mı var ?Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah
3 litre civarı alıyor sanırım bizim arabalar neredeyse 1000 lira para mı vereceğiz cam suyuna ???Yağ çubuğu güncel fiyatı 690 TL, stokta yokmuş getirtiriz dediler - diğer bayilere de soracağım eğer onlarda da yoksa birinden pazartesi günü tekrar arayıp sipariş geçerim
Konu dışı ama cam suyu 1 Lt 290 TL olmuş bana mı anormal geldi??
Eğer bulabilirsem forzaGilles'in bi mesajı vardı bununla ilgili atayım, sulandırılarak kullanılabiliyor konsantre olduğu için fakat yine de bana fazla geldi.. 190 falan bekliyordum da 290 duyunca şok oldum3 litre civarı alıyor sanırım bizim arabalar neredeyse 1000 lira para mı vereceğiz cam suyuna ???
3 litre shell motor antifrizi 500 lira.
Yazlık cam suyu ben sonax almıştım, Ali hocam sanırım Würth olanını tavsiye etmişti.Eğer bulabilirsem forzaGilles'in bi mesajı vardı bununla ilgili atayım, sulandırılarak kullanılabiliyor konsantre olduğu için fakat yine de bana fazla geldi.. 190 falan bekliyordum da 290 duyunca şok oldum
Ben de Würth kullanıyorum çok uzun yıllardır, ilgili mesajı buldum şimdi.Yazlık cam suyu ben sonax almıştım, Ali hocam sanırım Würth olanını tavsiye etmişti.
1:100 olarak sulandırılarak kullanılıyor.
Würth Star Global Konsantre Cam Temizleme Sabunu 32 ml 10 Adet : Amazon.com.tr: Otomotiv
Würth Star Global Konsantre Cam Temizleme Sabunu 32 ml 10 Adet : Amazon.com.tr: Otomotivamzn.eu
Detaylı bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bu başlık altında da bu bilgiler bulunsun diye alıntı yeri olarak burayı seçmek istedim.
Yazlık kışlık cam suyunu geçtim cam su deposunu doldurmadan cama bidonla su döküp temizleyenler bile varken bu konuşmalar tabi ki fazla detay oluyor. Meraklısına ihtiyaç halinde yararlanacağı tecrübe edilmiş kıymetli bilgiler bunlar. Yalnız golf kullanıcısına değil bunlara meraklı olup google da aratan herkesin görebileceği bilgiler.
Sonax ve würth birini sevmemiştim ama o sonax ufak olanı olabilir demekki. 250 ml würth hesaplı diye almıştım...
Yağ çubuğu sürekli satışı olan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, doğuşun ana deposundan gelir, boşu boşuna diğer servislerde var mıdır diye aramanıza gerek yok bence, direkt sipariş geçin en geç 2 gün de gelir,Yağ çubuğu güncel fiyatı 690 TL, stokta yokmuş getirtiriz dediler - diğer bayilere de soracağım eğer onlarda da yoksa birinden pazartesi günü tekrar arayıp sipariş geçerim
Konu dışı ama cam suyu 1 Lt 290 TL olmuş bana mı anormal geldi??