Golf 8.5 Yağ Eksiltme

Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah

bence de sorun kaynağı bu.
arkadaşlar bir de seviye sensörü olsa da uygun koşullarda seviyeye bakmalısınız.
sıcak motorda 10 dk istop edildikten sonra dümdüz bir zeminde ekrandan seviyeye bakınız.

geçen rodaj bakımı yaptırdım. max çizgisinin 1 altında. sizde nasıl
merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

merhaba hocam, aracım 2.000 kmyi yeni geçti sayılır. Rodaj hususu kafama çok takılıyor. Şimdi rodaj bakımı yeni yaptırdım diye yazını gördüm. Servis rodaj yok diyor ama beni tatmin etmedi verdikleri cevap. Siz servise gidip rodaj bakımı mı dediniz yoksa yağını değiştirmek istiyorum mu dediniz. Kaç km de yaptınız. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilir

2500kmde serviste yağ ve yağ değişimi istiyorum dedim. yok mok dediler cok direttiler. bakım işçiliği yazmayın yağ değişimi olarak yazın dedim öyle kabul ettiler. bence rodaj bakımı yapın. parçaları servisten alıp dışarda da yapılabilir
teşekkür ederim.

Şahsi olarak rodaj bakımına gerek yok derdim. Ancak 1.5 etsi larda biraz fazla bir yağ eksilmesi yaşanıyor.

Eğer yağ eksik uyarısı veya yağ seviyenizde düşme gözlemliyorsanız. SERVİSTEN sadece yağ ve yağ filtresi temin edip herhangi bir yerde yaptırabilirsiniz.

Sıkıntı yoksa yaptırmayabilirsiniz

Arkadaşlar en garantisi yağ çubuğu dijitale çok güvenmeyin bu videoda yağ cubuğu eklenebiliyor takıcak olanlar için musait olduğumda bende alıp takacağım insaAllah

Bu yağ çubuğunun parça kodunu bilen var mı ? 1.5 TSI ile aynı yağ çubuğu mu yoksa eTSI için farklı bir parça numarası mı var ?

Yağ çubuğu güncel fiyatı 690 TL, stokta yokmuş getirtiriz dediler - diğer bayilere de soracağım eğer onlarda da yoksa birinden pazartesi günü tekrar arayıp sipariş geçerim

Konu dışı ama cam suyu 1 Lt 290 TL olmuş bana mı anormal geldi??

Yağ çubuğu güncel fiyatı 690 TL, stokta yokmuş getirtiriz dediler - diğer bayilere de soracağım eğer onlarda da yoksa birinden pazartesi günü tekrar arayıp sipariş geçerim

3 litre civarı alıyor sanırım bizim arabalar neredeyse 1000 lira para mı vereceğiz cam suyuna ???

3 litre shell motor antifrizi 500 lira.

3 litre civarı alıyor sanırım bizim arabalar neredeyse 1000 lira para mı vereceğiz cam suyuna ???

3 litre shell motor antifrizi 500 lira.
Eğer bulabilirsem forzaGilles'in bi mesajı vardı bununla ilgili atayım, sulandırılarak kullanılabiliyor konsantre olduğu için fakat yine de bana fazla geldi.. 190 falan bekliyordum da 290 duyunca şok oldum

Eğer bulabilirsem forzaGilles'in bi mesajı vardı bununla ilgili atayım, sulandırılarak kullanılabiliyor konsantre olduğu için fakat yine de bana fazla geldi.. 190 falan bekliyordum da 290 duyunca şok oldum
Yazlık cam suyu ben sonax almıştım, Ali hocam sanırım Würth olanını tavsiye etmişti.

1:100 olarak sulandırılarak kullanılıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260404_131428_Gallery.png
    Screenshot_20260404_131428_Gallery.png
    234.6 KB · Görüntüleme: 2
servisteki ürünler konsantredir ve dışarıdakilerden daha f/p oranı yüksektir

Yazlık cam suyu ben sonax almıştım, Ali hocam sanırım Würth olanını tavsiye etmişti.

1:100 olarak sulandırılarak kullanılıyor.

Ben de Würth kullanıyorum çok uzun yıllardır, ilgili mesajı buldum şimdi.

Yağ çubuğu sürekli satışı olan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, doğuşun ana deposundan gelir, boşu boşuna diğer servislerde var mıdır diye aramanıza gerek yok bence, direkt sipariş geçin en geç 2 gün de gelir,

Servisteki cam suyu dışardan satılanlardan daha konsantre’dir, metanol içermez, boyada leke bırakmaz,

Aracınız 2 yaşını doldurduğunda bakıma gittiğinizde faturaya 3-4 tane ekletip, %20 indirimli alabilirsiniz,

Aracın yaşı ilerledikçe indirim oranı %25 - %30 olarak artacaktır,

Bunlar kışlık cam suyu olarak geçtiği için yazın normalden daha fazla (1:4 veya 1:5 oranında) sulandırarak yazlık olarakta kullanabilirsiniz,

Yaz aylarında alternatif olarak Würth ‘ün cam temizleme sabunu diye geçen turuncu olanlardan alabilirsiniz, 32ml. küçük şişe ve 250ml. olarak satılır, sulandırma oranı 1:100 ‘dür. Würth bayilerinden almanızı öneririm çünkü bazen benzincilerde sattıklarını görüyorum, ama bence bunlar sahte çünkü kapağını açtığımda kokusuzlar, würth bayilerinden aldığım ise şeftali kokuyor.

Golf ‘lerin silecek suyu kapasitesi far yıkamalı araçlar 5-6 Litre’dir (bundan eminim),

Far yıkamasız araçlar 3-5 Litre (bundan emin değilim) çünkü benim araçta far yıkama var ama şunu biliyorum eskiden far yıkamasız araçlar 3-3,5 Litre alıyordu, Mk8 ile beraber kapasiteyi artırdılar,

Depo ağzına kadar doldu ama aslında halen tam dolu değildir, içerde hava vardır, araçla 1-2 sokak tur atıp dolaşın ara sıra frene basın içerde sıvı sallandıkça hava yukarı çıkar tekrar park edip doldurduğunuzda 500-1.000ml. civarı daha su aldığını göreceksiniz.

Geri