EmirB
Üye
- İsim
- Emir
- Araç
- Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz
Ben Antalya'da yaşıyorum o yüzden kışlık cam suyu hiç kullanmadım hep Würth'ün 32 ml olanlarından kullandım 3 lt suya karıştırarak (Amazon veya Hepsiburada satıcılı alıyorum hep - sahtesi bence de çok katılıyorum size). Eğer siz diyorsanız servisteki daha iyi onu alayım 1:4-1:5 yapıp kullanırımYağ çubuğu sürekli satışı olan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, doğuşun ana deposundan gelir, boşu boşuna diğer servislerde var mıdır diye aramanıza gerek yok bence, direkt sipariş geçin en geç 2 gün de gelir,
Servisteki cam suyu dışardan satılanlardan daha konsantre’dir, metanol içermez, boyada leke bırakmaz,
Aracınız 2 yaşını doldurduğunda bakıma gittiğinizde faturaya 3-4 tane ekletip, %20 indirimli alabilirsiniz,
Aracın yaşı ilerledikçe indirim oranı %25 - %30 olarak artacaktır,
Bunlar kışlık cam suyu olarak geçtiği için yazın normalden daha fazla (1:4 veya 1:5 oranında) sulandırarak yazlık olarakta kullanabilirsiniz,
Yaz aylarında alternatif olarak Würth ‘ün cam temizleme sabunu diye geçen turuncu olanlardan alabilirsiniz, 32ml. küçük şişe ve 250ml. olarak satılır, sulandırma oranı 1:100 ‘dür. Würth bayilerinden almanızı öneririm çünkü bazen benzincilerde sattıklarını görüyorum, ama bence bunlar sahte çünkü kapağını açtığımda kokusuzlar, würth bayilerinden aldığım ise şeftali kokuyor.
Golf ‘lerin silecek suyu kapasitesi far yıkamalı araçlar 5-6 Litre’dir (bundan eminim),
Far yıkamasız araçlar 3-5 Litre (bundan emin değilim) çünkü benim araçta far yıkama var ama şunu biliyorum eskiden far yıkamasız araçlar 3-3,5 Litre alıyordu, Mk8 ile beraber kapasiteyi artırdılar,
Depo ağzına kadar doldu ama aslında halen tam dolu değildir, içerde hava vardır, araçla 1-2 sokak tur atıp dolaşın ara sıra frene basın içerde sıvı sallandıkça hava yukarı çıkar tekrar park edip doldurduğunuzda 500-1.000ml. civarı daha su aldığını göreceksiniz.