Golf 8.5 Yağ Eksiltme

Yağ çubuğu sürekli satışı olan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, doğuşun ana deposundan gelir, boşu boşuna diğer servislerde var mıdır diye aramanıza gerek yok bence, direkt sipariş geçin en geç 2 gün de gelir,

Servisteki cam suyu dışardan satılanlardan daha konsantre’dir, metanol içermez, boyada leke bırakmaz,

Aracınız 2 yaşını doldurduğunda bakıma gittiğinizde faturaya 3-4 tane ekletip, %20 indirimli alabilirsiniz,

Aracın yaşı ilerledikçe indirim oranı %25 - %30 olarak artacaktır,

Bunlar kışlık cam suyu olarak geçtiği için yazın normalden daha fazla (1:4 veya 1:5 oranında) sulandırarak yazlık olarakta kullanabilirsiniz,

Yaz aylarında alternatif olarak Würth ‘ün cam temizleme sabunu diye geçen turuncu olanlardan alabilirsiniz, 32ml. küçük şişe ve 250ml. olarak satılır, sulandırma oranı 1:100 ‘dür. Würth bayilerinden almanızı öneririm çünkü bazen benzincilerde sattıklarını görüyorum, ama bence bunlar sahte çünkü kapağını açtığımda kokusuzlar, würth bayilerinden aldığım ise şeftali kokuyor.

Golf ‘lerin silecek suyu kapasitesi far yıkamalı araçlar 5-6 Litre’dir (bundan eminim),

Far yıkamasız araçlar 3-5 Litre (bundan emin değilim) çünkü benim araçta far yıkama var ama şunu biliyorum eskiden far yıkamasız araçlar 3-3,5 Litre alıyordu, Mk8 ile beraber kapasiteyi artırdılar,

Depo ağzına kadar doldu ama aslında halen tam dolu değildir, içerde hava vardır, araçla 1-2 sokak tur atıp dolaşın ara sıra frene basın içerde sıvı sallandıkça hava yukarı çıkar tekrar park edip doldurduğunuzda 500-1.000ml. civarı daha su aldığını göreceksiniz.
Ben Antalya'da yaşıyorum o yüzden kışlık cam suyu hiç kullanmadım hep Würth'ün 32 ml olanlarından kullandım 3 lt suya karıştırarak (Amazon veya Hepsiburada satıcılı alıyorum hep - sahtesi bence de çok katılıyorum size). Eğer siz diyorsanız servisteki daha iyi onu alayım 1:4-1:5 yapıp kullanırım :)

Ben Antalya'da yaşıyorum o yüzden kışlık cam suyu hiç kullanmadım hep Würth'ün 32 ml olanlarından kullandım 3 lt suya karıştırarak (Amazon veya Hepsiburada satıcılı alıyorum hep - sahtesi bence de çok katılıyorum size). Eğer siz diyorsanız servisteki daha iyi onu alayım 1:4-1:5 yapıp kullanırım :)
Yağ çubuğunu direkt sipariş geçin en geç 2 günde gelir, sürekli satılan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, sipariş geçildiğinde doğuşun ana deposundan gelir,

Servisteki 290 liraya satılan (eco seri kışlık cam suyu) bundan 1:4 sulandırmayla 5 Litre yazlık cam suyu elde edersiniz,

Serviste 50-100 lira pahalıya satılan eko olmayan kışlık cam suyundan 1:5 sulandırmayla 6 Litre yazlık cam suyu elde edersiniz,

Antalya’da yaşadığınız için, kışlık cam suyuna ihtiyacınız olmadığı için Würth 1:100 sulandırma oranına sahip olduğu için, tabii fiyatlarını bilmiyorum onu da bilseydik tam hesaplamasını yapabilirdik, 32ml. olan pahalı değil ama 250ml. olan pahalı olabilir,

İnternetten falan almanıza gerek yok, internette satılanlar ya sahte yada eski tarihli olabiliyor, Antalya’da 2 tane bayileri varmış;

2C2415AE-D840-4605-A8EB-6F7C853A29E3.jpeg

B4633A06-625C-4224-A504-391345B66E8B.jpeg

Yağ çubuğunu direkt sipariş geçin en geç 2 günde gelir, sürekli satılan bir parça olmadığı için stok bulundurmazlar, sipariş geçildiğinde doğuşun ana deposundan gelir,

Servisteki 290 liraya satılan (eco seri kışlık cam suyu) bundan 1:4 sulandırmayla 5 Litre yazlık cam suyu elde edersiniz,

Serviste 50-100 lira pahalıya satılan eko olmayan kışlık cam suyundan 1:5 sulandırmayla 6 Litre yazlık cam suyu elde edersiniz,

Antalya’da yaşadığınız için, kışlık cam suyuna ihtiyacınız olmadığı için Würth 1:100 sulandırma oranına sahip olduğu için, tabii fiyatlarını bilmiyorum onu da bilseydik tam hesaplamasını yapabilirdik, 32ml. olan pahalı değil ama 250ml. olan pahalı olabilir,

İnternetten falan almanıza gerek yok, internette satılanlar ya sahte yada eski tarihli olabiliyor, Antalya’da 2 tane bayileri varmış;

2C2415AE-D840-4605-A8EB-6F7C853A29E3.jpeg

B4633A06-625C-4224-A504-391345B66E8B.jpeg
Evet zamanında eski aracım için bir bayisinden koku bombası tarzı bir şey almıştım, pazartesi günü sorayım eğer F/P gelirse Würth devam ederim.. Ama şöyle bi konu var, aracı ilk aldığımda içindeki mavi olan cam suyu daha iyi temizliyor gibime gelmişti sanırım o daha kaliteli. Hangisi bilmiyorum tabi eko seri mi yoksa diğer seri mi..

Evet zamanında eski aracım için bir bayisinden koku bombası tarzı bir şey almıştım, pazartesi günü sorayım eğer F/P gelirse Würth devam ederim.. Ama şöyle bi konu var, aracı ilk aldığımda içindeki mavi olan cam suyu daha iyi temizliyor gibime gelmişti sanırım o daha kaliteli. Hangisi bilmiyorum tabi eko seri mi yoksa diğer seri mi..
Fabrikanın koyduğu G052 164 M2 kodlu 50-100 lira daha pahalı olandır.

Sizin sorduğunuz 290 lira olan yüksek ihtimalle eko seri cam suyudur.

Geri